facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Inari Sushi

Address: Blackebergsplan 7 , Stockholm 168 49, AB, SE
Phone: +46 8 37 56 08
City: Stockholm
Zip Code: 168 49


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Inari sushi stockholm reviews, Inari sushi stockholm menu
Similar places near
Hongkong Foodhouse Hongkong Foodhouse 591 meter Med tanken på hur lite plats det finns så är maten bra. Men det betyder inte att det ...
Restaurang China House Restaurang China House 644 meter Hade hört rykten om restaurangen men kände att jag måste testa den själv. Märkte snab...
Kyoto Sushi Kyoto Sushi 879 meter
Umi & Chao Umi & Chao 2 km
EBI 321 EBI 321 3 km Fick vänta vår beställning ca 30 minuter, trots att vi var ensama besökare där 3 pers...
Yaya Sushi Yaya Sushi 3 km trevligt ställe med bra sushi
H&K Sushi H&K Sushi 3 km
New Tokyo Sushi & Thai New Tokyo Sushi & Thai 4 km Snabbt och gott
MGL sushi MGL sushi 4 km Fantastisk sushi och mysig restaurang! Handlar här ofta och det är alltid lika bra kv...
Abrahamsbergs Sushi Abrahamsbergs Sushi 4 km Väldigt mysigt ställe, med gott sushi och bibimbap, rimliga priser! Kan bara rekommen...
Neko Sushi Neko Sushi 4 km Rullar hänger inte ihop samt blöta.Lax smakar oljigt och fiskigt. Stark smak av tran ...
MK. Sushi MK. Sushi 5 km
Lotus Lotus 5 km Quality is not something to compromise on. The quality must be constant and consisten...
Myntans Myntans 5 km Bra atmosfär. Lungt och trevlig. Helt OK bakverk. Bara testat morotskakan, så jag kan...
Sushi Now Sushi Now 7 km Ersatt med ny sushikock, bra sushi,
Kuma Sushi AB Kuma Sushi AB 7 km Riktigt bra service och mycket god sushi.Rekommenderar starkt denna restaurang och ka...
Ikiru Sushi Ikiru Sushi 7 km Jag och min kompis valde att testa sushi här. Min vän frågade om vad dom själva tyckt...
Ashnik Ashnik 7 km Bra service och god mat
Reviews
2023.02.01 Besök vid 16-tiden. Tom lokal, rena fräscha bord, men lite trist miljö, ingen "japankänsla". Bemötande och beställning helt ok, kunde utan problem byta ut räka mot avokado. Åt en mellan/11-bitars. Riset aningen för hårt, men ljummet misstänker dock micrat vilket tog fram övriga smaker. Små, nätta bitar vilket jag personligen föredrar. Klart ätbart och helt ok upplevelse, men blir ändå ett underbetyg på grund av tråkig lokal mat tillagad utan kärlek.
Spontanbesök där jag beställde 11-bitars Sushi. Ljummen sushi förvånade mig då jag brukar äta den kall. Riset var torrt och jag är säker på att maten tillagats i micro. Fint upplagt och okej, men svårförstått, bemötande. Rent i restaurangen men åt ändå på annan plats. Misousoppa ingick. Helt okej pris på 105kr. Obs, ingen dricka ingick i det priset. Är man riktigt sugen på sushi så antar jag att sushi här duger. Tråkigt att ingen kärlek ligger bakom tillagningen då konkurrensen inte är så hög i det området.
Sushin var helt okej. Priset överkomligt. Personal verkar gått charmkurs nu för det var mycket bättre bemötande än andra skrivit i recensionerna. Enda negativa var att wasabin saknades i min takeaway. Dock fint upplagt sjögrässallad, ingefära, japanska bönor.
Kvinnan verkar ha en släkting som kidnappats av platsens ägare och tvingas arbeta där,otrevlig , arg. Riset är torrt och köttet lite segt. Enda valet i Blackeberg, jag antar att det är därför det inte har gått i konkurs än.
Väldigt trevlig personal, kanske läst tidigare kommer och blivit bättre första gången jag var där.Mat: 4/5
Riset känns micrat, laxen verkar gammal.. rekommenderar inte detta ställe över huvud taget!
Riktigt gott Sushi, perfekt ris och färska Lax. Beställde 11bitar sushi mycket prisvärd.
Det var inte en kotte där när jag och min vän kom in där för några veckor sen, ALLA borden var fulla med disk från gäster sen tidigare, vi fick vänta väldigt länge på att någon ens dök upp vid disken och kunde ta vår beställning, när denne väl dök upp fick vi intrycket av att "suck är det folk här..." osade i blicken. Vi fick städa av vårt bord och även torka av det själva eftersom det inte verkade ligga i personen bakom kassans intresse att städa undan när det kom nya gäster. Otroligt nonchalant bemötande och det kändes som man inte var välkommen. Och som min vän sa: Det här var den tråkigaste sushin jag ätit.. Trist för både gäster och restaurangens verksamhet.
Kvinnan verkar arg, otrevlig, sushi var värsta ingefära och wasabi var gammal, fick ont i magen tog väldigt lång tid att fixa sen lämnade hon den på bordet bara. Alltså jag fattar inte varför hon är där! Jag kommer aldrig att köpa sushi där igen. Bättre i Vällingby centrum.
Skulle ge 0 stjärnor om jag kunde. Fick vänta i över en halvtimme för 1 stor sushi 13 bitar samtidigt som folk som beställde efter mig fick maten innan... Personalen verkade vara väldigt förvirrad och hade svårt med språket. Maten var okej men väldigt liten.
Comment on this business

to add Inari Sushi map to your website;