facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Indian Garden

"Indian Garden, an establishment created by Mr Rezaul Karim in 1999, is a restaurant chain in Sweden. Exploiting the convenience of Ayurveda, a noteworthy medicinal field originated in the Indian subcontinent, Indian Garden aims to re-engineer sub continental cuisine while maintaining impeccable customary and traditions. The globalized and contemporary practices of Ayurveda is gradually being recognized as an alternative to the modern medicines. Indian Garden works with the concept of historically proven benefits of Ayurbeda and utilizes their extensive knowledge regarding Indian traditional and organic spices.Mr Rezaul Karim, one of the pioneers of this modern concept, not only focused on making Indian cuisine delectable and versatile"
Address: Mall of Scandinavia , Solna 169 79, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 169 79



related searches: Indian Garden Stockholm, Indian garden solna reviews, Indian Garden Mall of Scandinavia menu, Indian Garden Kista, Indian Garden Liljeholmen, Indian Garden Norrköping, Indian Garden Hornstull, Indian Garden Gallerian
Similar places near
Sazna Sazna 859 meter Mysigt och fräscht ställe som har rätt så unikt koncept där man erbjuder BÅDE indiskt...
Spicy Hut Spicy Hut 1 km Mysig liten resturang pärla med fantastisk Nepalesisk meny som innehåller alla klassi...
Chili Masala Chili Masala 1 km Autentisk indisk mat men mycket enkel restaurang. Serverar lunch och middag. ++Lång m...
Chili Pizza Chili Pizza 1 km Riktigt bra lunch! Åt en Tikka masala. Den var krämig, fyllig och inte så söt som på ...
Curry Flames Curry Flames 1 km Vi beställde take away för ca 15 personer. När det var dags och hämta finns ingen bes...
Reviews
Goda smaker, fint lokal, Men nivån på service är riktigt dåligt, dryga personalokunniga ganska snålt med ris vid alla rätter, sen frågar man om extra ris så tar de betalt för det. SyndMat: 3/5
Helt ointresserad personal. Frågar om vi kunde få ett annat bord och får en blick som att man borde lämna stället. Efter lång väntetid fick vi äntligen beställa, när vi kommer in på att vi vill ha vin till maten kommer det fram att dom inte serverar alkohol just nu pga leverantörsbyte?! Kanon att få den infon efter 20 min. Systembolaget ligger 3 min bort förresten, inte helt omöjligt att masa sig dit för att handla kan man tänka, blink blink. Salt i genomskinligt pepparkar säger en del om allt även om det kan tyckas småaktigt att nämna.
Det är riktigt goda maträtter. Möjligen lite dyrt om man äter lunch och beställer också naanbrödMat: 5/5
Beställde 2 barnrätter, men fick betala för vuxenrätterna. När jag efter att ha betalat, utan att ha fått se vad som va uppskrivet, påtalade detta möttes jag av otroligt otrevlig attityd, och svaret att systemet kan inte betala tillbaka pengar. Fick känslan av att de hade satt detta i system, för det fanns ingen transparans kring vad som sattes upp på notan, och man va tvungen att betala innan man fick någon mat. Maten i sig va inget att jubla över, men landade på.kanske helt OK.
Maten var super god och smakrik men ett av personalen hade samma handskar på sig till allt, han torkade borden med handskarna samt serverade maten. I övrigt är vi nöjda med hela upplevelsen! Vegetariska alternativ: Vegetariska alternativ finns det gott om Barnvänlighet: Barnportioner finns tillgängligt på menyn Tillgänglighet för rullstol: Inga problem för den som behöver rulla sig in
Okej mat. Men nivån på servicen är riktigt dålig. Det värsta av allt var att en turist hade blivit debiterad för samma rätt två gånger. Tre stycken i personalen står sedan och diskuterar med honom och säger att det är omöjligt att få tillbaka pengarna. Upplever det som att de tyckt han, kunden, gjort fel. Det slutade med att han fick en kasse med en extra portion. RIKTIGT DÅLIGT! Det är främst av denna anledning som jag aldrig kommer gå hit igen. Utöver det verkar personalen helt ointresserad av en. Vi betalade 507 kr för två rätter under en lunch, vatten att dricka. Man får även själv gå fram till kassan. Om de drar ned på personal som kan servera får de dra ned priset på maten också. Maten var förövrigt helt okej, kycklingen var rätt torr. Hade inte rekommenderat detta ställe.
Efter en natt då kroppen gjort sitt bästa för att utföra en exorcism av alla tänkbara kroppsvätskor så ringde jag till restaurangen och informerade om vad som hade hänt. Döm av min förvåning då jag möts av budskapet att "det är omöjligt" att det kunde varit från deras mat. Trots att både jag och min partner drabbades samtidigt och att det var det enda vi ätit samma av under de senaste dygnet. Nåväl, vi fick ändå erbjudande om 25% rabatt på vårt nästa besök. Riktigt kap!
Lite tråkigt att behöva köa vid baren och lägga sin beställning vid baren lördag 19.30. Sedan hitta en sittplats med händerna fulla med bestick, servetter och glas med dryck. Maten smakar OK, lite lite sallad. Man får springa fram och tillbaka för att hämta mer dricka. Personalen är så där tråkigt dryga och knappt någon servicekänsla. Lite dyrt med tanke på nivån på service och mat.
Inte den mest inspirerande lokalen kanske men maten var jättegod och servicen var snabb. Jag kan bara rekommendera om du blir lite sugen på indiskt där under shoppingen.
170kr för en huvudrätt . Otrevliga när man ska beställa. En trött sallad till maten och lite för lite ris. Maten är helt okej. Kan tipsa om peshwari naan
Comment on this business

to add Indian Garden map to your website;