facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Indian Khusboo

"På Enebytorg 11 hittar du vår blomstrande indiska restaurang som erbjuder en smakfull och färgstark kulinarisk upplevelse. Vår restaurangscen är fylld av variation, från fina middagar till budgetvänliga alternativ och unika koloniala matställen.Besöket på Indian Khusboo ger dig en oslagbar möjlighet att utforska det bästa av indisk mat och uppleva den rika kulturen som omger den.Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. Vår restaurang har en inbjudande atmosfär och vår vänliga personal är alltid redo att ta hand om dig och guida dig genom vår meny. Oavsett om du är en erfaren älskare av indisk mat eller nyfiken på att prova något nytt, finns det något för alla på Indian Khusboo."
Address: Eneby torg 11 , Danderyd 182 48, AB, SE
Phone: +46 8 768 37 15
City: Danderyd
Zip Code: 182 48



related searches: Indian Khusboo Uppsala, Indisk Restaurang Täby kyrkby
Similar places near
Shaions Shaions 3 km Gott trevligt och mysigt. Såå tråkigt att de måste stänga. Tack för alla år Mat: 4/5...
Reviews
Khusboo håller hårt i sin standard med hög ribba och du vet vad du kommer få varje gång. Lokalen är snygg och väl omhändertagen. Och bra service på det! Mina favoriter är Lamm Korai och Lamm tikka sizzlar, beställ alltid ett naan när du är här! Parkering: Ligger i enebyberg centrum, så finns gott om plats, särskilt runt lunch rycket.
God mat men lång väntetid. Fick uppgift att hämta om 20-25 minuter sedan förlängdes det med 25 min till när jag kom fram. Inte så kul om du har hungriga småbarn där hemma. När jag påpekade att jag väntat en timme blev svaret ”jag vet”
Valdigt gott mat : Mattar Paneer var väldigt gott och smakade riktigt Indiskt inte Svensk-Indisk som det brukar vara ; Är mycket nyfiken på att smaka andra vegetariska rätter.Mat: 4/5
Bästa indiska i Täby, tråkigt nog så ligger denna restaurang inte i Täby. Men promenaden på 30 min är värd det. Har några gånger där och alltid haft bra upplevelser.
Jag äter ofta lunch här. "Veg Gryta" är toppen. Säg till hur stark du vill ha den. Idag åt jag Vindaloo, som var jättegod! Nästa gång ska jag be om lite starkare ;- Superfina nan-bröd
Det är trevlig atmosfär inne på restaurangen. Servicen var bra och maten var god. Generösa portioner. Nan bröd med vitlök var otrolig gott. Prismässigt lite åt de dyra hållet. Barnvänlighet: barnmeny
Fantastisk mat, hög och jämn kvalitet och trevlig service Är mycket prisvärt
Tråkig inredning, slitna bord o stolar, trångt mellan borden, fick själv hämta bestick o servetter, ingen service känsla alls, tog lång tid att få maten, vattning sallad innan maten, maten är relativ dyr, små portioner, kortläsaren fungerade inte, frågade om jag hade kontater. Personalen var klädda i smutsiga privata kläder.
God mat! Lite lång väntetid på serveringen..Mat: 5/5
Maten var riktigt gott och kryddrikt, vilket jag uppskattar rejält. Personalen är toppen. Underbar plats, rekommenderar starkt till alla.
Comment on this business

to add Indian Khusboo map to your website;