facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Indian Plaza

"INDIAN PLAZA FRÖSUNDAVi har sedan några år funnits i Mörby i Danderyd och slår nu upp portarna till vår andra stolthet på Gustav III Boulevard i Solna, Frösunda.Indian Plaza välkomnar er till en smakupplevelse som sällan skådats utanför indien. Våra kockar har genomgått en gedigen utbildning vid några av de bästa hotell och restauranger som finns i Indien och England. Dessa kockar tillagar mat efter era önskemål. Vår atmosfär andas aromatiska kryddor, starka färger. Så kom låt er familj och vänner uppleva den sanna smaken av Indien.Välkommen till din indiska restaurang i Solna!"
Address: Svärdvägen 3 , Danderyd 182 33, AB, SE
Phone: +46 8 755 84 08
City: Danderyd
Zip Code: 182 33



related searches: Indian Plaza restaurant, Indian Toko, Indian grocery store, India Basket, Indian grocery online, Little India online shop, Indian store near me, Indian spices
Reviews
Min favoritlunchrestaurang helt klart. Goda rätter, bra portioner, fräsch salladsbuffé och otroligt prisvärt. Måste vara ända stället som inte höjt sina priser senaste året. 10/10-ställe! Vegetariska alternativ: Always a vegetarian option on the lunch menu
Maten är bra, och man blir riktigt mätt, atmosfären är okej, men personalen kunde nog arbeta en hel del på kundkontakt.Mat: 4/5
En skaplig indisk restaurang i Frösunda. Många lunchrätter, kaffe och sallad ingår.Mat: 4/5
Som lunchgäst i Frösunda så finns det många lunchställen att välja på. Ett av dessa som jag gärna återkommer till är just Indian Plaza. God och vällagad mat i lagom stora portioner. Otroligt många olika lunchrätter att välja på. Det prisvärd att äta här, vilket gör plånboken glad.
Väldigt gott! Centralt läge och kort väntetid på maten.
Trevlig personal, mycket bra smaksatt kycklingrätt samt utmärkt nanbröd...normalprissatt...Mat: 5/5
Maten smakade riktigt dåligt. USEL service av den äldre herren i kassan som skriker på sina kunder. Och så grymt otrevlig! Såg även att personalen skrapade tillbaka salladstillbehören i sina behållare efter att de legat utanför salladskantinerna. Man häller inte tillbaks salladen som hamnat utanför. Så ofräscht och äckligt. Rekommenderar inte detta ruttna ställe.
Jag var där för 2 år sen och tyckte att det var bra och att mannen som jobbade var rolig och trevlig. Idag köpte vi take away och blev jättebesvikna! Visst var mannen trevlig fortfarande men maten var en stor besvikelse. Jag tog vegetarisk thali och alla 3 rätter smakade likadant och saknade djup i smaken. Till och med mitt sällskaps kyckling korai, smakade likadant. Det godaste var det gula riset och då är det illa. Jag fick 2 ostbitar i min palak paneer.. Dessutom hade samtliga lådor läckt ut i påsen för att de inte var ordentligt stängda så kvar i påsen var en stor mängd sås! Nej, det smakade inte genuint indiskt utan mer Uncle Bens färdiga grytbas. Jag ger en 2:a för att de var åtminstone inte otrevliga men maten är nog faktiskt mer en 1:a tyvärr.
Helt OK ställe rent visuellt sett. Personalen var vänlig. Åt lunch. Maten var inget vidare. En mycket liten portion ris. Såsen kanske den mildaste jag har ätit på en indisk restaurang. Laxen skulle ha varit grillad men verkade ha gått via fritös. Möjligen återvärmd. Möjligen tillagad. I vilket fall var resultatet inte aptitligt. Salladsdressingen var alldeles för söt. Jag anlände 13.15, 45 minuter innan lunchen var slut. Kaffet var slut i termosen och fylldes inte på under den tid jag tillbringade på restaurangen. Personal städade i lokalen, bland annat precis runt mina fötter, trots att jag var mer eller mindre ensam. Inte den bästa lunchupplevelsen.
En av stockholms bästa indier? Har bara varit här två gånger men måste ge dem beröm för mycket god och vällagad mat. Är ett stort fan av det indiska köket och äter detta ca 2-4 ggr i månaden. Första gången var ett snabbstopp för lunch och valde en chicken basanti som var en mycket positiv överraskning. Aldrig provat denna tidigare och den var mycket god med fina möra kycklingbitar i en fyllig sås. Andra gången blev med fru och två barn och alla var väldigt nöjda efteråt. Jag valde vid detta tillfälle chicken korai, mycket god! Frun provsmakade min rätt och var lika enig. Hon tog en chicken tikka sizzlar och var också väldigt nöjd. Kommer helt klart tillbaka ofta när jag har vägana förbi solna.
Comment on this business

to add Indian Plaza map to your website;