facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Indian Taste Karlstad

Indian Taste Karlstad

About

Det är inte bara en restaurang eftersom det är vår dröm att få människor att känna till våra sydasiatiska, speciellt många typer av Kurry och specialbröd (Naan), besöka vårt lilla initiativ och låt oss servera dig med leende.

Address: Vikengatan 8, 65226 Karlstad (commune)
Phone: 054151112
City: Karlstad
Zip Code: 65226


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:30


related searches: Indian Palace Karlstad, Village Tandoori Karlstad, Spicy Hot
Similar places near
Yomo Karlstad Yomo Karlstad 300 meter Helt ok kvalitet på de maträtter som fanns men för mig som i princip bara äter sushi ...
India Palace Karlstad India Palace Karlstad 482 meter Väldig fint bemötande, super god grytor. Trevligt ställe och god indisk mat. Fin serv...
Reviews
God mat och och trevlig personal men man måste kunna prata engelska svenskan det var dåligt
Stora portioner och väldigt gott
Maten är god men leveranstider stämmer inte, försenad med 30 minuter gentemot beräknad tid
Dyrt och några gånger glömde personalen något från mina beställningar. Men förutom det är det perfect
Det är grymt bra mat och priserna är helt ok. Jag rekommenderar maten om man vill äta något annat än hamburgare eller pizza!
Smaklös och vattnig curry, naanbrödet var också ett lågvattenmärke där man helt utelämna russin i peswari naan. Biffkorma som skulle kokas med kokos och cashewnötter innehöll på sin höjd 2-3st cashewnötter och då är jag generös när jag räknar.
God mat, kanske lite för små portioner bara. Lite slitet intryck av både interiören %& exteriört på själva byggnaden. Annars ok med trevlig personal och bords servering.
Bra god indisk mat. Om man är som mig och är lite känslig för stark mat så ska man inte ta mer en en chili som visas pp menyn.
God mat och trevlig personal. Lite dyrt.
Underbar personal och väldigt god mat. Lite i dyraste laget och inte jättemysig inredning. Var bra för barn då de hade en liten lekhörna
Comment on this business

to add Indian Taste Karlstad map to your website;