facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ing-Maries hud och harmoni

Ing-Maries hud och harmoni

About

Välkommen till min butik/salong! Hos mig hittar du kläder från Jensen/Imitz,WearHouse,DesignWerket mfl,erbjuder även behandlingar för ansikte, och kropp.

Story

Hejsan!

Jag heter Ing-Marie och har nu haft min lilla salong Ing-Maries hud och harmoni i drygt 6 år. Jag är utbildad Frisk- och Skönhetsterapeut, Hudvårds- och Spaterapeut och stilkonsult.

År 2011 öppnade jag en liten klädbutik i anslutning till salongen. Jag har tagit in olika märken såsom Jensen, Imitz, DesignWerket, Aj Lajk och WearhHouse. Storlekarna är mellan 36 och 50 men kan variera något mellan märkena. Mitt mål är att kunna ha ändå större storlekar i framtiden. Jag säljer även läckra smycken från Bud to Rose by Diddi och Decibell.

När det gäller behandlingar skräddarsys dessa beroende på hur din kropp mår. Jag tar hänsyn till ålder och problem när behandlingarna görs. Exempel på behandlingar som jag erbjuder i min salong är massage av olika slag, hand- och fotbehandlingar, olika former av peeling/skrubb/inpackningar samt ansiktsbehandlingar.

Hör av dig till mig, så ska jag ta hand om dig och jag lovar att du kommer att gå ut som en ny människa i sinnet och i kroppen.

Välkommen till min salong/butik!

Address: Östergatan 14, 522 35 Tidaholm
Phone: 0735 - 43 67 32
City: Tidaholm
Zip Code: 522 35



related searches: Ing maries hud och harmoni tidaholm reviews, Ing maries hud och harmoni tidaholm photos
Similar places near
Aromakristallen Aromakristallen 1 km Coachande samtal, änglaterapi, meditation, massage, smycken. Här finns också Fjodor,...
Marias Salong Marias Salong 1 km Urusel klippning!! En gång och aldrig mer!
Jennifer's Hud & Skönhet Jennifer's Hud & Skönhet 1 km Välkommna till Jennifer's Hud & Skönhet! Lite kort info om mig, Jennfier heter jag o...
Oasen spa & friskvård/Hälsokraft Oasen spa & friskvård/Hälsokraft 1 km Översatt av Google Jag går till Oasen Dagspa var 4-5 vecka för att få mina ben behand...
MåGottStugans Massage MåGottStugans Massage 10 km Mjuk avslappningsmassage i genuin miljö. En helhetsupplevelse.
Sannas friskvård Sannas friskvård 14 km Helt underbart ,när inte vården hjälper till
Reviews
Ing-Marie har verkligen hjälpt mig att bli bättre. Hon är väldigt trevlig, kunnig och är definitivt en specialist inom sin profession. Jag är väldigt tacksam att jag har hittat henne :
Comment on this business

to add Ing-Maries hud och harmoni map to your website;