facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ingelstorp Restaurang & Pensionat

"Färsk och torkad pasta på lokala spannmål.Kom ihåg att boka bord på vår hemsida!"
Address: Ingelstorps byväg 8, 27021 Glemmingebro
Phone: (0411) 52 11 51
City: Glemmingebro
Zip Code: 27021



related searches: Ingelstorp restaurang & pensionat reviews, Ingelstorp restaurang & pensionat menu
Similar places near
Överenhörna kyrka Överenhörna kyrka 475 km En vacker plats
Reviews
Bra service, så god mat med oväntade kombinationer och goda viner bland mycket litet utbud. Trevligt att dem har ett grönsaksland som man kan gå och kika i. Enda minuset är att jag tycker priserna ligger för högt.
Jättetrevlig restaurang och butik i mysiga Ingelstorp. Supergod mat och bra viner. Personlig och avslappnad service med väldigt kunnig personal. Härlig miljö med stora odlingar utanför. God, hemmagjord pasta, såser och bröd att köpa med hem. Boka bord i god tid!
Tallrik efter tallrik håller fantastisk kvalitet rakt igenom. Lugn, vänlig och hjälpsam servis med ett kök som visar sin bästa sida när pastan rundar av middagen. Detta är en av Skånes absoluta höjdpunkter i matväg.
Maten kom in galet snabbt efter beställning och den var god när jag tuggade och svalde den. En bit bröd att få upp såsen med hade inte skadat. Efterrätter och kaffe var gott, de snålade inte med kaffet. Jag såg en middagsgäst som hade ett androgynt utseende, jag satt och klurade länge men det lutar åt att det var en kvinna.
Väldigt trevligt och bra ställe. Mysig miljö, avslappnad och personlig personal och mycket god mat. Burrata med brynt smör som förrätt var en fantastisk matupplevelse. Liten men intressant meny. Mycket duktig och trevlig sommelier som rekommenderade ett supergott vin till maten. Fantastisk trädgård utanför som man kan strosa runt i. Rekommenderas varmt! Boka bord i god tid.
Mycket vackert upplägg men tyvärr stannar det där. Maten var ok men samtliga rätter hade lågmälda smaker. Bolognesen hade ingen textur och det blev nästan barnmatskänsla i munnen. Jag önskar också att man hade varit tydligare med att den enda vegetariska pastan innehöll fårost eftersom det är en väldigt distinkt smak. Fårost kan vara gott men den som var i fyllningen smakade bara yllekofta. Kunde inte äta rätten. Priset var också väldigt högt för nivån på maten. Vi såg mycket fram emot det har besöket eftersom vi är pasta-fantaster men blev besvikna.
Mysigt och populärt ställe. Rekommenderar att boka bord för att få plats. Här serveras god hemgjord pasta. Rekommenderar speciellt tortellonin med ricotta, citron, brynt smör och salvia som var riktigt bra. Ok priser
Pasta bra råvaror från egen odling, trevlig personal
Fantastiskt smultronställe! Trevlig personal, hjälpsamma. Vi köpte med färdiga matlådor som de hade i den lilla men naggande gods butiken. Jättegott verkligen. Väl värt ett stopp om man har vägarna förbi.
En restaurant du ej blir mätt på. Priserna är alldeles för höga för det man får. Maten smakar gott - men inte mer än det. När det specificeras ”30 månaders parmiggiano reggiano” så förväntar man också att man ska få lite mer än två lövtunna skivor. Vi kommer inte tillbaka
Comment on this business

to add Ingelstorp Restaurang & Pensionat map to your website;