facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INGO Danmark

INGO Danmark

Story

INGO



"Vår filosofi är enkel - Mer soppa för pengarna. Sedan starten 1978 har vi arbetat med filosofin att ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för att tanka sin bil. Idag har vi ca 445 stationer i Sverige och Danmark. Under 40 år har vi trimmat och skalat bort allt onödigt och överflödigt utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Varje detalj på våra stationer är noggrant uttänkt och standardiserad. Hos oss finns bara exakt det som måste finnas för att du ska kunna tanka din bil, ingenting annat. Det är det som är hemligheten om man vill vara snabb och alltid kunna erbjuda ett lågt pris till alla."
Address: ROMARLIDEN 10, 364 41 Lenhovda
Phone: 020-788 048
City: Lenhovda
Zip Code: 364 41



related searches: INGO kontakt, INGO near me, Benzin priser i dag, Benzin priser Danmark, INGO benzinkort, Ingo app, INGO bilvask, INGO 5 liter gratis
Similar places near
INGO Sverige INGO Sverige 0 meter Årets GODASTE Hamburgare
Reviews
Vet inte vad killen heter som jobbade igår, söndagen den 3 juli, men STORT tack för all hjälp när vår bil gick sönder! Du hjälpte oss att hitta en hyrbil när försäkringsbolaget inte gjorde det! Så trevlig och serviceinriktad, tack även till mekanikern som svarade på sin lediga dag o till mannen som sålde jordgubbar utanför macken, som försökte hitta nån som kunde laga bilen! Slutade med bärgning till Växjö men vilka underbara människor! Mvh Camilla och Stefan från Påskallavik.
Lite dyr diesel men annars trevlig miljö
Bra att denna finns på min resväg mellan Helsingborg och Högsby
Åt en kebab tallrik. God.
Smutsigt, stökigt, trångt. Trodde inte Statoil hade sådana här små skit tappar kvar
Fika eller mat e kanon Trevlig personal
Bensin diesel va ska man säga...
Det finns bensin, men där slutar typ det positiva.
En obemannad tankstation som alla andra. Dagtid finns en kiosk i gamla macken.
Bra och stor landsbygdsmack ut mer väg 31
Comment on this business

to add INGO Danmark map to your website;