facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INGO Danmark

Story

INGO



"Vår filosofi är enkel - Mer soppa för pengarna. Sedan starten 1978 har vi arbetat med filosofin att ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för att tanka sin bil. Idag har vi ca 445 stationer i Sverige och Danmark. Under 40 år har vi trimmat och skalat bort allt onödigt och överflödigt utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Varje detalj på våra stationer är noggrant uttänkt och standardiserad. Hos oss finns bara exakt det som måste finnas för att du ska kunna tanka din bil, ingenting annat. Det är det som är hemligheten om man vill vara snabb och alltid kunna erbjuda ett lågt pris till alla."
Address: Ringvägen 1, 341 32 Ljungby
Phone: 020-788 263
City: Ljungby
Zip Code: 341 32



related searches: INGO kontakt, Ingo app, INGO bilvask, Benzinpriser, Ingo Sweden, Shell Denmark, Q8 Denmark, F24 denmark
Similar places near
INGO Sverige INGO Sverige 0 meter INGO
INGO Danmark INGO Danmark 4 km INGO
INGO Sverige INGO Sverige 4 km INGO
Reviews
Kaos med dåliga/otydliga sekundärparkeringar. Behövde använda toaletten och det var svårt att förstå var man kunde parkera för att inte stå i vägen för nästa kund som skulle tanka.
Hade varit bättre utan vår sinnessjuka skatt och moms.
Man skulle kunna uppfatta dessa obemannade tankplatser som lite opersonliga och ödsliga. Det beror såklart vilken tid man kommer hit och ska tanka. För mig gick det bra. Det var redan några andra som tankade men jag fick ändå plats. Kommer besöka igen.
En bensinmack - varken mer eller mindre, bra med stort tak när det regnar eller snöar
Tak över pumparna som skyddar mot regn, helt ok och i linje med vad man kan förvänta sig
Jag gillar äskar INGO om fika med Lunch eller kvällmat
Kiosken, men är väll inte Ingo eg. Men den leverar sjuka väntetider i kassan. Passerade där 2ggr på en vecka och fick vänta lätt 10 min innan någon ens kom och visade sig i kassan för att sedan gå igen.
Nedklassad från fullvärdig Statoilstation till automatstation under Ingo-skylt. Dock öppen trafikbutik - och skåp på utsidan skyltat "Luft - Vatten". Ingen luft där dock. Jag går in för att fråga efter luftklockan, men får ett lakoniskt svar att "vi har har slutat med luft." Ursäkta...? "Den gick sönder. Vi har slutat med luft." Jag behöver verkligen luft, så frågar var närmsta riktiga mack finns, gummiverkstad eller bara åkeri med en kompressor där man kan få hjälp. Jag får en ointresserad axelryckning till svar, och expediten vänder ryggen mot mig och går iväg! Nå! Då behöver inte jag köpa min frukost där heller, eller tanka min bil. ....eller någonsin mer svänga av E4 för att besvära.
hej, opålitlig kolumn igår hällde bränsle för 150kr och lurade 440kr från korten
Smidigt o tanka, tvätta bilen mm. Trevlig personal finns även tillhands
Comment on this business

to add INGO Danmark map to your website;