facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INGO Sverige

Story

INGO



"Vår filosofi är enkel - Mer soppa för pengarna. Sedan starten 1978 har vi arbetat med filosofin att ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för att tanka sin bil. Idag har vi ca 445 stationer i Sverige och Danmark. Under 40 år har vi trimmat och skalat bort allt onödigt och överflödigt utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Varje detalj på våra stationer är noggrant uttänkt och standardiserad. Hos oss finns bara exakt det som måste finnas för att du ska kunna tanka din bil, ingenting annat. Det är det som är hemligheten om man vill vara snabb och alltid kunna erbjuda ett lågt pris till alla."
Address: KORTEBOVÄGEN 6, 564 35 Bankeryd
Phone: 020-788 010
City: Bankeryd
Zip Code: 564 35



related searches: INGO pris, INGO-kort, INGO logga in, INGO kundtjänst, INGO sänkt pris, INGO Circle K, Ingo bensin, Bensinpris Sverige
Similar places near
INGO Danmark INGO Danmark 0 meter Billig bensin
Reviews
Här finns mycket mer än drivmedel. Bra tvätt, verkstad och mycket gott för magen. Mat, dryck och fantastiska smörgåsar. Imponerande att det går att göra en sån förvandling av en trist gammal bensinmack. Vi i Bankeryd är stolta och priviligerade!
Oväntat ställe att hitta så god lunchmat. Som hemlagat. Vi tog det som hämtat.
Stort utbud och bra service men personalens verkstad är otillgänglig under helg/semester, även under kris. Då detta är ett litet samhälle och jag själv jobbar inom samma verksamhet så finner jag detta oroande.
En riktigt bra bensinstation med allt man behöver. Det bästa är att personalen alltid är lika trevlig.
Goda luncher och lätt att hämta paket, ibland tankar vi eller tvättar bilen också.
Trevlig personal, bra öppettider och riktigt bra mjukglass under säsongen! Övrig service är biltvätt och gratis däckpump.
Bästa macken i svensk historia. Köpt grova mängder olja,95 glass och snus här otroligt trevligt utrymme att hänga på!!!!!
Jag avskydde inte stellet där kan man tänka och köppa glass och annat.
Lägsta priset på bensin/diesel.
Tankar inte här men åker gärna hit då de har de bästa färdig-mackorna här!
Comment on this business

to add INGO Sverige map to your website;