facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for InMotion HundCenter Hunddagis

InMotion HundCenter Hunddagis

About

Vi ger en trygg och rolig vardag för din hund. Vi har hunddagis både i Stenkullen och i centrala Lerum på Almas Väg. Vi erbjuder även lunchrastning i Aspenäs.



"Vi har stora ytor att röra oss på.Inne har vi öppna utrymmen där hundarna vistas i flock.Det finns även stora boxar där vissa hundar som inte trivs i stor grupp kan känna sig trygga. På Almas Väg är huset omgivet av en stor inhägnad tomt där hundarna kan busa fritt. I Stenkullen och Floda har vi även där en stor egen rasthage. Här blir det övervakad lek i grupp och hjärngympa.Vi går i skog och mark, även med inslag av bad och träning i centrum. Vi varierar promenaderna genom olika aktiviteter längs vägen samt olika vägval. Hundarna får även kortare promenader dagligen.Utöver lek i grupp samt promenader får hundarna kluriga utmaningar som främjar deras mentala hälsa. Hos oss ska din hund känna sig som hemma, trygg, sedd och glad "
Address: Almas Väg i centrala Lerum samt Däckvägen 1 i Stenkullen, Lerum
Phone: +46722006313
City: Lerum


Similar places near
Lerums Doggis Lerums Doggis 3 km Litet, lantligt, men ändå centralt beläget hunddagis. (Nära Kastenhofsmotet)
Free and Fun Dog School Free and Fun Dog School 4 km Dog school near Gothenburg, teaching in English. The main profil is the dog socializa...
Reviews
Jag upplever InMotion HundCenter som väldigt professionella och kunniga med ett stort och hjärtligt engagemang för att hundarna ska ha det så bra och må så bra som möjligt. Härligt som husse att även kunna följa vad de gör på dagarna via deras FB-grupp med trevliga inlägg o bilder. Kan varmt rekommendera InMotion HundCenter för de hundägare som letar efter bra o trygg hundpassning. Mvh, En glad, nöjd o trygg Husse
Världens bästa hunddagis! Jag har haft min Shar-Pei hos dom i många år. Först på Lerumsdagiset och sen när Elin öppnade här hemma i Floda flyttade vi med dit. Hundarna aktiveras med allt från bus, balansbollar, bad och godissök. Hundarnas enskilda behov tillgodoses alltid. All personal är fantastisk, är så tryggt att lämna min pälskling här. Rekommenderas varmt.
Proffsigt & vänligt bemötande. Stora ytor både inne i kombination med stimulerande aktiviteter för hunden att utmanas. Vi hämtar hem en glad & trött hund från flodaavdelningen. Precis som det ska vara.
Väldigt bra dagis där det alltid känts tryggt att lämna sin hund. Fantastisk kärleksfull, genuin och kompetent personal som alltid gör det där lilla extra. Det märks verkligen att hundarna trivs och det syns inte minst på alla de härliga bilder som läggs ut, så att vi ägare kan få en inblick i allt roligt hundarna får vara med om på dagarna. Högsta betyg och de varmaste rekommendationerna!
Ni är fantastiska Inmotion hunddagis! Vi är så tacksamma för att våra fina aussietjej Wilma får vara hos er på vardagarna och få superfin stimulans som hon mår så bra av. Härliga flockkompisar att busa och leka med, roliga aktiviteter och bästa promenaderna. Alltid fint bemötande från personalen som också har bra kunskap om oss 4 -benta och skillnader mellan oss olika raser om vad vi behöver och hur vi fungerar. Matte och husse är alltid trygga när jag Wilma är hos er i Floda.
Vi är så nöjda med In motion! Stimulans och lek efter hundens förutsättningar! Lugn och ro inomhus. Framförallt fantastiskt personal. Vår hund längtar dit!
Min hund är på hunddagiset i Floda och vi är väldigt nöjda med upplägg och aktiviteter som den duktiga personalen ordnar. Väldigt roligt med uppdatering i sociala medier. Kan varmt rekommenderas!
Vi är väldigt nöjda med kvaliteten och servicen på Inmotion hunddagis. Vår hund har trivts från första stund. Skuttar in med glada pip varje morgon.
Min hund är på hunddagiset i Floda och hon är alltid lika taggad på att åka dit. Fantastisk personal och fin miljö. Känner mig väldig trygg med att lämna min hund på InMotion HundCenter!
Mycket bra dagis för våra hundar! Go personal som aktiverar och stimulerar dem samt ger dem kärlek på dagarna!
Comment on this business

to add InMotion HundCenter Hunddagis map to your website;