facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Innerstadsgynekologen

Address: Polhemsgatan 29 , Stockholm 112 30, AB, SE
Phone: +46 8 21 40 19
City: Stockholm
Zip Code: 112 30


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00


related searches: boka gynekolog online stockholm, gynekolog odenplan, gynekolog fridhemsplan drottningholmsvägen, gyndoktorerna, gyn stockholm, octaviakliniken, gynmottagning stockholm drop in, gynekolog endometrios stockholm
Similar places near
Mama Mia Mama Mia 3 km
Hammarby Sjöstads Barnmorskor Hammarby Sjöstads Barnmorskor 5 km Maria var suverän. Vilken fantastisk människa. Jag var lite orolig när vi registrerad...
Reviews
Det som kändes mest märkligt var själva mottagningen. Rätt mörk och underlig. Hoppas det blir en uppfräschning av den. Det är ju så himla viktigt att sånt känns bra efsm det är då vi får en uppfattning om hur något eller någon är. Gynekologen var mycket saklig, noggrann och kändes mycket kunnig på sitt jobb. Jag kände att hon tog mina problem på allvar. Även om jag kan förstå att andra uppfattar henne som speciell så kände jag ändå att hon verkligen var där för att hjälpa mig. Jag fick liksom inga ”onda vibes”. Jag tror att man kanske lätt missförstår hennes sakliga ton och tolkar den som kall. Jag försökte bemöta henne med värme och det tyckte jag hade god inverkan på besöket.
Det kändes som att läkaren var seriös och mycket professionell med lång erfarenhet.Lyssnade och försökte inte pracka på mig några läkemedel som jag inte ville ha.
Extremt obehaglig gynokolg, gå inte dit!! Blev utskälld för att jag inte kunde ge urinprov och tillsagd att gå nån annanstans. Blev i princip utslängd när hon slängde igen dörren i ansiktet på mig. Mörk och obehaglig mottagning, ofräsch toalett. Jag har anmält henne och uppmanar andra att göra detsamma som haft liknande upplevelser. Hon var otrevlig direkt när jag kom dit, konstant hånfull och respektlös, avvisade allt jag sa och blev arg när jag frågade saker. Jag ångrar att jag inte vände i dörren, gick därifrån i tårar och bröt ihop på läkarmottagningen bredvid dit jag gick för att be om hjälp.
Ordning och reda! Proffsigt, sakligt, toppen helt enkelt! Så ska en läkare vara. Man går inte till läkare för att fika och njuta av omgivningen. Patient vill höra medicinskt åsikt. Så glad att jag äntligen hittade bra gynekolog!
Den sämsta läkarkontakt jag upplevt. Carin gav ett trött och frånvarande intryck i kombination med ett obehagligt intryck. Hon var kort och kall i sitt bemötande. Jag tyckte hela upplevelsen där var obehaglig och jag kommer aldrig gå dit igen. Väldigt ofräsch klinik!
Inget för den känsliga eller den som besöker en gynekolog för första gången. Vill man ha en läkare som gullar med en så ska man inte gå hit. Men personligen gillade jag hennes raka och ganska hårda attityd. Hon tog mig på stort allvar och det kändes verkligen som hon visste vad hon höll på med. Hon ställde massa frågor för att förstå mina problem. Kände mig trygg med Carina och kommer fortsätta gå hos henne så länge hon har kvar sin praktik kvar. Och nej detta är ingen köpt recension!
Får direkt obehag när jag tänker på besöket. Skulle aldrig rekommendera någon att gå dit.
Jag känner inte alls igen mig i de negativa kommentarerna och jag är verkligen inte ”köpt”. Har gått till Carin i många år och upplever henne som kompetent och effektiv, vilket är det viktigaste för mig. Alla är förvisso olika och har olika behov men jag går inte dit för att bli hållen i handen.
Det var otroligt mörkt i rummen när man kommer in. Tanten var extremt otrevlig - hon vill att jag ska gå till någon annan. Hon gjorde inte sitt jobb som hon lovade, får ej journal beskrivningen i 1177 heller. Det känns väldigt oseriöst så SE UPP!
Märkligaste gynbesöket i mitt liv. Obehaglig lokal, obehaglig stämning otroligt obehaglig läkare. Svårt att förklara hur konstigt hela besöket var. Fick inte hjälp med det jag kom dit för. Kändes sjukt oseriöst. Denna kvinna borde bli av med sin licens. Äe gå inte hit!!
Comment on this business

to add Innerstadsgynekologen map to your website;