facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for InnerVoice

InnerVoice

About

Här delar Carina Mare information om kurser och workshops i Vedic Art och Soundhealing.

Story

Här ger jag information om alla kurser/workshops som jag håller. Just nu är det huvudsakligen målarkurser i Vedic Art. Framöver kommer det också bli ljudmeditationer med gong/trumma, röstutveckling och massa annat spännande. Gemensamma länken för InnerVoice är att ge möjlighet till att lyssna på vår inre röst och att uttrycka den kreativt utan krav på prestation.



"InnerVoice drivs av Carina Mare som har sin verksamhet i Villa Mare, Torslanda och på Moveri i centrala Göteborg. Här erbjuds kurser, workshops och retreater inom kreativa områden som Vedic Art, intuitivt måleri, klangmassage, gongavslappning och samtalscoaching. Företagets önskan är att stärka kundernas inre lyssnande och bidra till personlig utveckling och välmående."
Address: Sandenvägen 70, 42344 Torslanda
Phone: 0730461464
City: Torslanda
Zip Code: 42344


Reviews
En fantastisk plats för rekreation och utveckling! Carina är en otroligt varm och kunnig person som leder kurserna med stort engagemang och generositet. Dessutom är lunch och fika som ingår, både hemlagat, nyttigt och gott. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det ÄR sant! Jag är helnöjd och i helgen ska jag dit för tredje gången! -längtar!
Otroligt dålig upplevelse då jag blev mottagen med otrevlig personal och dyra priser.
Comment on this business

to add InnerVoice map to your website;