facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Inredning o Kök Kristianstad

Inredning o Kök Kristianstad

About

Vi har förverkligat drömmar i 17 år… proffs på de viktigaste rummen i ditt hem!

Se mer på www.sandc.se

Story

Om INK inredning ock kök…
Inks filosofi bygger på engagemang, äkthet och personlig inredning med känsla. Vi vill att du ska känna trygghet med oss och med våra kök. Det handlar om förtroende och att noga lyssna in behov och önskemål. Med sjutton års erfarenhet av kök och inredning erbjuder vi köksalternativ från det enklare till det mest exklusiva.

Våra kök kommer i från Kungsäters kök i Halland

Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här tillverkas Kungsäter kök. I flera generationer har de byggt kök här och fortfarande är bolaget privatägt varav några ur samma familj som för över 100 år sedan (1908) startade tillverkningen i Kungsäter.

Om du liksom vi uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leverans- säkerhet har du hittat rätt. Kungsäter har nämligen bestämt att kvalitet skall vara Nummer 1 av konkurrensfördelar när de väljer både råvaror och samarbetspartners.

Nu växer förstås inte valnöt runt hörnet, så vissa träslag måste naturligtvis inhandlas utifrån, men då är det fortfarande kvaliteten som i första hand får avgöra inköpta varor och tjänster. Lägg därtill vår förmåga att kunna anpassa köket till just dina mått, vinklar och önskemål så har du möjlighet att få ett unikt, personligt kök.

Dina drömmar, visioner och husets förutsättningar är vår utgångspunkt. Vi gör alltid ett hembesök där vi fångar vad huset andas och vad ni som bor där verkligen vill ha. Hur används köket i vardagen? Tillsammans hittar vi sedan rätt balans mellan funktion och design. Att flödet i köket funkar är lika viktigt som att det stämmer överens med husets själ. Rätt kök med rätt känsla i rätt hus helt enkelt.

Address: Kiabyvägen 251, 290 34 Fjälkinge
Phone: 044-196572
es.k-ni@nitram
City: Fjälkinge
Zip Code: 290 34


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Inredning o kök kristianstad fjälkinge age
Similar places near
Lykkedal Kök, bad och inredning Lykkedal Kök, bad och inredning 954 meter Översatt av Google RESPEKT..............!!!!!! Original RESPECT..............!!!!!!
Rolfssons Diversehandel Rolfssons Diversehandel 3 km Grymt bra butik, mysig och kunnig affärsdrivare
Comment on this business

to add Inredning o Kök Kristianstad map to your website;