facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Inrego AB

Inrego AB

About

Inrego är specialiserat på återanvändning av datorer och mobiler och hjälper organisationer att stärka sitt hållbarhetsarbete.

Story

Join the reinvention! Nuförtiden används datorer och mobiler alltför kort tid. Det är både ohållbart och onödigt. Därför erbjuder vi en bättre lösning och en cirkulär modell som både du och miljön vinner på. Sedan 20 år tillbaka hjälper vi organisationer att återanvända sin IT-utrustning och att konsumera på ett smartare sätt. Vi kallar det Reinventing IT.



"Inrego jobbar med att förlänga livslängden på smartphones, datorer och andra IT-produkter. Det gör vi genom att köpa in använd IT-utrustning från företag och organisationer, renovera produkterna och sälja dem vidare till företag och privatpersoner.Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Med 25 år i ryggen av att leverera återanvänd IT från Sverige till hela världen har vi blivit experter. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid.Att använda IT-utrustning igen sparar på jordens resurser, minskar utsläppen av växthusgaser och skapar ett bredare och mer prisvärt utbud av IT på marknaden."
Address: Kemistvägen 3, 183 79 Täby
Phone: 08-50 10 90 00
City: Täby
Zip Code: 183 79



related searches: Swappie, Begagnade datorer
Similar places near
Game Game 497 meter Perfekt med gaming-ställe i Täby Centrum. Mörkt och mysigt inrett med butik och allt ...
Cloudwiser Cloudwiser 612 meter Vi har varit nöjda med Cloudwiser ända sedan vi köpt deras tjänster. God kundkontakt,...
ICU Scandinavia AB ICU Scandinavia AB 919 meter ICU Solutions is the right choice for every situation As an engineering company for...
Clas Ohlson Clas Ohlson 1 km Personalkvaliten är ytterst varierande De äldre trots min levnadsålder borde gå i pe...
Teknikmagasinet Teknikmagasinet 1 km Alltid bra kundbemötande där.
Roaring Roaring 2 km Äntligen en tjänst som är enkel att integrera mot. Bra dokumentation, enkelt REST API...
Täby bil & båtradio Täby bil & båtradio 2 km Mycket trevlig och hjälpsam personal!
Banfield United AB Banfield United AB 2 km Banfield United erbjuder rådgivning och tekniska lösningar för att digitalisera, effe...
True Heading - Leading in AIS True Heading - Leading in AIS 3 km True Heading AB provides years of experience in the telematic and AIS field.
Elgiganten Elgiganten 3 km Välkommen till Elgigantens nya konceptvaruhus: Elgiganten Täby.
Protective Systems AB - ID06 - Elektronisk personalliggare Protective Systems AB - ID06 - Elektronisk p... 3 km Protective Systems Nordic AB är en ackrediterad leverantör av ID06-applikationer. Vår...
Langhard.net Langhard.net 3 km Uppdateringar och driftinformation om Langhard Webservices Langhard.net
Dynavin Sweden Dynavin Sweden 4 km Snabb frakt och inget krångel
Reviews
Sämsta någonsin. Fick inte ens med alla grejer i min order! Lär era packare att packa ordentligt!
Köpte en Samsung S9 som hela baksidan lossnade efter att den blev varm. Man såg att limmet hade smält och vill öppna sig så den är absolut inte vattentät nu och när jag skrev till dom om detta så svarade dom inte ens. Står att man har garanti 1 år men de ljuger dom om. Rekommenderar verkligen inte den här sidan
Sjukt långsam leverans. Från Täby till Sthlm C ska inte ta 4 plus dagar, sjukt ploj. Shape up.
Ingen personlig service finns kvar. Måste skicka in telefon via post trots att det är inom garantitid. Hur tänker dom då vara utan telefon i minst 1 vecka funkar ju inte i dagens samhälle när allt ska göras via nätet.
Erhöll en ej städad genomgången telefon. Efter halvåret svartnade telefonen. Orsak en tappskada enligt Inrego men det känns långsökt då tidpunkter är vitt skilda. Erbjöds ej reparation mot egen kostnad utan enbart få mobilen i retur.
Jag som tyckte det verkade så bra tills maskinen kom, gillar genbruks tanken och ville därför stödja Inrego. Jag hade köpt en beg HP ProDesk 400 G3 SFF och fick en ganska sliten och ful liten maskin levererad. Gummifötter saknas delvis. Skalet var mycket repigt och "nykänslan" som talats om saknades totalt. Dessutom kan den inte ha varit funktionstestad då den inbyggda CD spelaren inte var ansluten, även om det var lättfixat. Inuti var datorn rengjord och OK. Insåg att min tanke att köpa ett modernare grafikkort inte skulle funka då BIOS var "låst" av HP, även om strömmen skulle ha räckt, men det skall sägas inte är Inregos fel. Idag ångrar mig så här efteråt att jag inte hörde av mig till Inrego för att häva köpet eller få köpa en annan PC.... Vart tog deras leveranskontroll vägen? Kan tyvärr inte rekommendera dem, en sådan här sliten maskin skall inte levereras.
Mycket datakraft och telefoni för pengarna! Dessutom miljövänligt. Har handlat av Inrego till mig själv, företag och föreningar och har under alla år bara upplevt strul med EN laptop, vilket löstes snabbt och smärtfritt med en ersättningsdator.
Fick iPads som var 3 år äldre än vad som var utannonserat. Fick knappt en ursäkt och när de returnerade beställningen så fick jag inte tillbaka fraktkostnaden. Otroligt snålt, med tanke på att det var dom som hade gjort fel genom inkorrekt produktinformation.
Praktiserade på Inrego i ca 6 månaders tid, 7 timmar om dagen 2 dagar i veckan. Stol fick man sällan sitta på å dag ut å dag in va de samma slav uppgifter dem gav en så dem själva skulle slippa göra de, aldrig fick man prova något nytt. Ganska dåligt behandlad blir man också, favorisering av praktikanter sker också. Även flera som sett att dem hissat upp praktikanter i gaffeltruckar för att placera pantburkar högt upp som dem kan skratta åt. Nyckelbricka får du bara om dem tycker om dig tillräckligt mycket, annars får du stå utanför och frysa tills någon känner för att öppna. Ljuger även när dem skriver hur du skött dig där. Vill du ha kasst cv så är Inrego praktikplatsen för dig.
Jag har under flera år handlat återanvända produkter av Inrego .bl.a Iphone ,Ipad och bärbar dator. Bemötande och det jag har köpt finns inget att anmärka på. Har också skickat en äldre dator för skrotning/återanvändning ,fått en mindre summa för denna .Den skickades tillbaka i den förpackning som den "nya" kom i där returfrakten var betald. Toppen. Rekommenderar detta speciellt till föräldrar som ska köpa den första paddan ,telefonen, skoldatorn till barnet för en rimlig peng.
Comment on this business

to add Inrego AB map to your website;