facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Insamlingen

Insamlingen

About

Ideell Organisation med syfte att hjälpa de behövande i Gambia och Senegal.
Vi tar emot kläder och annat som vi sen skickar med container till Gambia.

Story

Syfte


Insamlingen jobbar med att lyfta och underlätta livet för de fattiga i Gambia. Detta gör vi genom att stödja skolor och barnhem och eventuellt bygga en yrkes skola till underprivilegierade ungdomar i Gambia.

Målet

Vårt mål är att bygga en skola där fattiga ungdomar få lära yrkeskunnade i olika ämne för att komma ut på arbetsmarknanden och lyfa upp deras familjer från fattigdom. Tusentals ungdomar både män och kvinnor från Gambia har riskerat sina liv för att tar sig till Europa. Därför att de ser ingen mölighet att få jobb i Gambia. Detta vill vi ändra på med hjälp från er.

Vi behöver er hjälp i form av att ni skänker saker som vi ska sälja i vår loppis både i Sverige och Gambia och även att skicka med containers som går till Gambia.

Ni kan också skänka pengar som går direkt till kostnader av containers som ska skickas till Gambia och samlingen av pengar till projektet.

Address: Fabriksgatan 2, 254 74 Ödåkra
Phone: 0760616483
City: Ödåkra
Zip Code: 254 74


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 16:00

Similar places near
Fleninge-Ödåkra Scoutkår Fleninge-Ödåkra Scoutkår 484 meter För alla som är eller har varit medlemmar i Fleninge-Ödåkra Scoutkår, eller bara är i...
Comment on this business

to add Insamlingen map to your website;