facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Insect Shield from Bowe

Insect Shield from Bowe

About

Insektsskyddande kvalitetskläder för jakt, fiske och fritid.

Story

Nu lanseras Insect Shield på den svenska marknaden. Minimera bett från påflugna insekter såsom mygg, fästingar eller knott genom ett miljövänligt och beprövat alternativ. Insect Shield är skyddat med ett ämne som fungerar på samma sätt som blomman krysantemums växtbaserade substans som stöter bort insekter och fungerar som ett naturligt gift, helt ofarligt för människan och andra däggdjur.

Insect Shield har sedan 2006 arbetat tillsammans med amerikanska armén för att skydda soldater från insektburna sjukdomar vilket resulterat i en revolutionerande teknik. Den växtbaserade substansen appliceras i textilen och sys till klädesplagg som sedan verkar mot insekter i minst sjuttio tvättar.

Under försommaren är Sverige ett av världens mest myggtäta länder då otaliga mängder larver kläcks i landets många vattendrag. Även fästingar blir aktiva i takt med att temperaturen stiger och står årligen för ett stort antal sjukdomsfall med ibland förödande resultat. Enligt de senaste rapporterna kan fästingar vara farligare än man tidigare trott, detta i takt med att Sveriges riskområden för fästingbett blir allt mer omfattande, speciellt längs kusterna. Insect Shield har varierande produkter för varje utomhustillfälle såsom fiskekläder till fisketuren med vännerna, friluftskläder till naturupplevelserna eller en filt för den där härliga picknicken i gräset med barnen. Sommarens aktiviteter utomhus är med andra ord säkrare från mygg- och fästingbett.

Insect Shield är godkänt av European Chemical Agency i Helsinki, Finland (ECHA) såväl som den amerikanska motsvarigheten Environmental Protection Agency (EPA). Till och med World Health Organization (WHO) rekommenderar Insect Shields produkter och ser enorm potential för minskade sjukdomar orsakade av insekter världen över.

Insect Shield marknadsförs av Bowe Produkter, Hammarö, som äger agenturen i Sverige.

Kontaktperson:
Leif Backman
Bowe Produkter AB
Gamla Hovlandavägen 7
663 32 Skoghall
054-51 02 20
[email protected]

Address: Gamla Hovlandavägen 7, 66332 Skoghall, Sweden
Phone: 054-51 02 20
City: Skoghall
Zip Code: 66332



related searches: Best insect shield from bowe
Similar places near
Ewa-Lenas Källare Ewa-Lenas Källare 446 meter Fantastiskt trevlig affär. Välsorterad med vackra tyger.
Skoghalls Folkets Hus Skoghalls Folkets Hus 629 meter Bra restaurang go mat och trevlig personal
Hammarö Energi Hammarö Energi 646 meter Hade 16°C i huset. -8°C ute. Gick över och avluftade alla element i huset. Elementen ...
Vinlistan Vinlistan 725 meter SKOGHALL
Jobbet (Gunnarskärsgården) Jobbet (Gunnarskärsgården) 805 meter Ett särskilt boende för äldre och personer med funktionshinder och demenssjukdom. His...
Götetorps däck Götetorps däck 1 km Bra pris och bra tillmötesgående
Audiovision AB Audiovision AB 2 km Översatt av Google Häftigt Original Super
Comment on this business

to add Insect Shield from Bowe map to your website;