facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Insjöns Hotell

Insjöns Hotell

About

Insjöns Hotell är en klassisk herrgårdsbyggnad byggd 1921 på natursköna Vattberget. Vi månar mycket om våra gäster och har ett välrenommerat kök. Inom hotellets väggar ryms även ett bibliotek, konferenslokaler, samt bastu och gym.

Story

Vi erbjuder även skräddarsydda arrangemang efter era önskemål. Hyr restaurangen som festvåning, kanske för bröllopet eller födelsedagsfesten.

Varmt välkommen till oss!

Address: Hotellvägen 14, 793 41 Insjön
Phone: 0247-41050
City: Insjön
Zip Code: 793 41


Similar places near
Insjöns Hotell Insjöns Hotell 0 meter Prisvärt boende via Risskovs. Bra bas för utflykter i Siljansområdet. Helt OK middag ...
Reviews
Otroligt vacker miljö och supertrevliga ägare.Rum: 5/5
Standard dålig jämfört med priset.. Flagna färg i rum och ute på balkongen, räcket var halvruttet. Öppet mellan balkongerna som gav fri sikt in till grannens sovrum... Hänglås ut till balkongen. Mjuka sängar kändes som ligga i hängmatta som knarrande i fjädrarna vid rörelse. Kort och gott inte värt pengarna..
Ett jättemysigt hotell med fina rum. Maten var helt utsökt och man behövde definitivt inte lämna bordet hungrig Trevlig personal som var hjälpsam både innan o under vistelsen. Hit kommer vi återkomma
Slarvigt mycket dekor av de trådiga örterna. Under låg en färsbiff på rådjur vars vanligtvis goda smak tyvärr togs över av en balsamico som hade sick-sackats rikligt över hela biffen. Smaken av rådjursbiffen och den tillhörande kantarellsåsen skar sig otäckt med den där balsamicon. Min gissning är att balsamicon även använts i färsen då den tillagades. Varför förstöra en sådan klassiskt god rätt med att sura ner alla smaker?
Trivsamt men lite slitet hotell. Underbemannat men den personal som jobbade var mycket trevlig, tillmötesgående och service minded. A la carte var över förväntan, riktigt bra och vällagad mat till vettiga priser. Vi hade ett rum med balkong vilket var trevligt. Frukosten får godkänt men inte mer, bara det mest nödvändiga.
Hög serviceanda. Trevlig och kunnig personal. Utsökt mat även den vegetariska! Lugn och skön miljö. Mindre bra: hårda sängar så svårt med sömnen. Dragit i matsalen - frös om ryggen, men värma kläder rådde bot på det! Totalt sett är vi nöjda.
Ett hundraåriga hotell i hjärtat utav Dalarna som serverar god och väldigt prisvärd mat.
Ett mysigt hotell med bra rum. Extra tack till kocken Markus som var helgens hjälte!
Sånt fantastiskt ställe! Kommer gärna tillbaka. Jättegod mat o rikligt! Rent o snyggt o Trevlig personal!
Super mysigt hotell. Gammal på ett positivt sätt. Mycket känsla och fina antika möbler, tavlor osv. Nackdel är att det var väldigt lyhört
Comment on this business

to add Insjöns Hotell map to your website;