facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Integration i Mariestad

Integration i Mariestad

About

På den här sidan kan du som är nyanländ i Mariestad hitta samlad information om olika aktiviteter som hjälper integrationen i Mariestad. Vi eftersträvar ett trevligt klimat och kommer ta bort inlägg som strider mot kommunens Facebookpolicy.

Story

På den här sidan kan du som är nyanländ i Mariestad hitta samlad information om olika aktiviteter som hjälper integrationen i Mariestad.

Sidan administreras av integrationssamordnarna i Mariestads kommun och samlar aktiviteter som främjar integrationen i Mariestad, även aktiviteter som arrangeras av andra än kommunens verksamheter.

Observera att inlägg på sidan blir allmän handling. Det innebär att alla inlägg kan läsas av alla. Vi eftersträvar ett trevligt klimat och vill undvika ovårdat språk.

På den här sidan bemöter vi inte allmänna klagomål, enskilda frågor i ett specifikt ärende eller politiska frågor. Vi tar bort olämpliga inlägg så som hot, pornografi, kränkande åsikter, personangrepp samt personuppgifter eller annan känslig personlig information. Företagsreklam och spam är inte tillåtet på sidan och kommer att tas bort.

Address: Mariestad
Phone: 0501-756328
City: Mariestad


Similar places near
Stöttepelaren - stödförening för ensamkommande unga från Afghanistan Stöttepelaren - stödförening för ensamkomman... 122 km Föreningen Stöttepelaren är en ideell organisation som samlar in och fördelar medel f...
Mariestads AIF - Badminton Mariestads AIF - Badminton 122 km Kanon förening
Comment on this business

to add Integration i Mariestad map to your website;