facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Inter Grill

"Intergrill började på Möllevångstorget och sedan flyttade 2009 till Bergsgatan 26.Vi serverar kebab & pizza, av högsta kvalité. Kebaben har samma smak sedan starten, 1989. Samma goda bröd med perfekt krispiga känsla.Öppettiderna med sent öppet på nätterna har vi haft sedan 1989.Snabb leverans och gladast personal."
Address: Bergsgatan 26 , Malmö 214 22, M, SE
Phone: +46 40 612 40 19
City: Malmö
Zip Code: 214 22



related searches: Inter grill menu, Inter Grill Speisekarte Schlüchtern, Intergrill Speisekarte, Intergrill Avenwedde bahnhof öffnungszeiten, Intergrill 800, Best Döner avenwedde, 800 Grad Grill Testsieger, intergrill 800° grill pure xlc elektrogrill
Reviews
De missade skicka dricka, när jag ringde de så nästa gång de ska kompensera denna. Det så konstigt erbjudande tror jag. Den pizza var kall, smakade som gammal pizza, de bara varmade upp därför hela kanten var var mycket torr och brinnande och ost hade blev hård och torr. och Wolt person var inte ansvarful Också. Jätte ledsen efter beställa en pizza heri från.
Jättefin frasig tunn pizza för att vara ett snabbmatställe! Intergrill har funnits länge men tror definitivt dom bytt ägare sen för några år sedan så nu vågade jag mig in och blev så positivt överraskad. Fräscha råvaror på pizzan och lokalen är ren och fin, till skillnad från många snabbmatsställen. Ägaren verkar vara där nästan varje dag, och trots fullsatt och fullt upp med massvis beställningar en lördagkväll, tog han sig tiden att sopa och städa köket. Det gillade jag! Tog salami special och tänkte att den säkert kommer drypa i fett då det är ost, korv, salami, paprika, rödlök och köttfärs men pizzan var jättefin, kommer definitivt börja beställa pizza här ifrån! Sambon tog sardella med kapris pizzan och var supernöjd!
Kebabpizzan är toppkvalitet. Supergod kebab påminner om Turkiyets kebab. Inte som andra kebabpizzor på stan. Med sina Bästa pris. Även rullen med tunnbröd är fantastisk!
Beställde hem lite mat pizzan var helt ok för priset, chivapen däremot var torra hårt stekta och smakade typ pannbiff, står i menyn att det ska vara bröd till med men det fick jag inget. Beställde hemkörning fick endå gå ut och hämta maten, skrev fel nr på beställningen men lämnade endå portkoden. Det var en upplevelse men inget som kommer provas igen.
De levererar pizza av hundkött som är 100 år gammalt. Skulle avstå från denna pizzeria till vilket pris som helst.
Beställde mat fick falafel rullar som var brända okryddade och smaklösa . Brödet var blött och blaskigt och inte nog med detta så var salladen gammal och såsen glömde dem bort. Summan av kardemumman: Aldrig mer handla här!!
En vanlig pizzeria jag åt flafel här med vänner, vi tyckte falaflen var torra, Personalens bemötande vara jätte vänlig : Det är bra också med Pizzerian att de jobbar länge, kl 01:00 mitt i veckan
Vi köpte falafel igår och de va helt smaklösa ingen salt ingen sås . Gamla grönsaker . Ringde upp restaurangen och blir då lovade att han skulle fixa. Så idag ringde vi och beställde igen . Då va bröden blöta och falafel va brända . Sen fick vi ändå betala för det. Jätte dåligt . Man kan inte ge dåliga rullar igen. Där beställer vi inte igen .
Trevligt personal och snabbt service .
Väldigt dålig service. Bad om att få potatismos vid sidan av mig falafelrulle. Trots att dom säljer mos, blev det omständligt, jag frågar om det blir jobbigt för att jag beställer mos? jag kan ta pommes han suckar och säger nej . Slutade med att jag fick betalar 35 kr för pulver mos som han stod och vispade ihop. En meny kostar 45 hos dom... pulvermos för 35 känns lite så där..
Comment on this business

to add Inter Grill map to your website;