facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Interpool Malmö

Interpool Malmö

About

Interpool är södra Sveriges kanske roligaste aktivitetcenter med restaurang och sportsbar.

Story

Vår restaurang erbjuder en gastro sportsbarmeny

med smakrika kött- och fiskrätter, grill, fräscha sallader och
ambitionen på våra egentillverkade burgare är att de skall vara bäst i stan.



Vi har plats för 80 matgäster och lägger stort fokus på cocktails och ett varierat ölutbud.

Vi lagar mat från grunden.

ÖPPETTIDER

Alla dagar i veckan

15:00-01:00



Köket är öppet fram till 23:00 därefter serverar vi mat ifrån vår barmeny



För större sällskap har vi en läcker festvåningsmeny



"Restaurang och bar med aktiveteter såsom shuffleboard , biljard och flipper. Dresscode- inga träningsbyxor eller uniformer. Välkomna"
Address: Stora Nygatan 19, 211 37 Malmö
Phone: 040301051
City: Malmö
Zip Code: 211 37



related searches:
Similar places near
Sir Toby's Pub & Restaurang Sir Toby's Pub & Restaurang 795 meter E inte vad det har varit. Idag stökigt.
Sir Toby’s Pub & Restaurang Sir Toby’s Pub & Restaurang 795 meter E inte vad det har varit. Idag stökigt.
Vinnys Krog & Restaurang Vinnys Krog & Restaurang 949 meter Fin atmosfär och god mat. Trevlig liten krog.
FD/ Enzo's Bar / Event / Live Music / Nightclub / Party Time FD/ Enzo's Bar / Event / Live Music / Nightc... 5 km ENZO's BAR / Sport Event / Live Music / Nightclub / Restaurang & Steakhouse + PARTY T...
Watski Watski 6 km Watski är den ledande fullsortimentsgrossisten i Skandinavien, Vi erbjuder ett brett...
Reviews
Riktigt otrevligt bemötande av 1 blond äldre kvinna som arbetade. Vi kom in 4 pers och frågade om vi kunde sätta oss, fick då till svar att ja det är bara på helgerna då ”fina” gäster kommer som det behövs bokas. Usch. Ni borde ta en titt på era anställda. Riktigt tråkig attityd från båda kvinnorna som jobbade. Utöver det, ingen som kom och frågade vad vi ville ha och fick till svar att hon skulle gå på rast, sa inte välkomna eller något. Aldrig igen
Vi spelade Shuffleboard, banan var dåligt preparerad så svårt att spela med ojämn friktion och tvära inbromsningar. Lite nonchalant bemötande från personalen i baren gjorde inte upplevelsen bättre. Tveksamt om man går hit fler gånger.
Stort plus för att de tänkt till angående toalettpappershållare, då de har 2 i olika höjder som underlättar för oss som står upp och pissar. Inte särskilt komplicerat, men en förbannat bra lösning
Steken smakade konstigt, kyparen var irriterad redan första gången jag bad om att få utan bacon. Går inte dit för att äta igen men shuffleboard är skoj.
Helt ok ställe, hade uppskattat om de hade haft lite mer arcader. Jag blev väldigt förvånad att de inte serverar energi dryck.
Allt trist allvar hos sport korsat med slasande. Utöver att kunna säga att man gör något istället för att bara sitta och pimpla öl har jag svårt att se charmen. Helst då ciggdis saknas så man faktiskt kan se därinne och detaljer som att den Klassiskt gröna delar av lamporna är av plast och inte glas.
Stort utbud av spel så som biljard, olika varianter av shuffleboard m.m bra pris för att spela. Bra utbud av dryck men tämligen dyrt för detta. Förmodligen för att kunna finansiera en så pass stor lokal vilket är förståeligt!
Väldigt lugnt och stämningsfullt. Deras friterade tunnbröd är galet goda. Prova! Alltid lika trevligt med ett parti biljard.
Kul med Shuffleboard! Många bord! Även biljard och dart! Trevlig kille bakom disken och goda hamburgare, men den hemmagjorda "ketchupen" var inget för oss!
Trevligt ställe men shuffleboard är placerade för nära varandra på undervåningen.
Comment on this business

to add Interpool Malmö map to your website;