facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Intersonic AB

Intersonic AB

About

Intersonic AB är en distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast. www.intersonic.se

Story

Intersonic AB är en distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast.

Sedan starten 1997 har vi varit en leverantör av kvalitetsprodukter - det vi levererar skall fungera under lång tid och ge våra kunder en god avkastning. Vi erbjuder våra kunder en hög nivå av support och konsultation och har en väl utbyggd serviceavdelning.

Vår målsättning är att ha ett högkvalitativt sortiment och att alltid hålla högsta tänkbara servicenivå före och efter försäljning.



"Intersonic AB är distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast. Sedan starten 1997 har vi varit en leverantör av kvalitetsprodukter - det vi levererar skall fungera under lång tid och ge våra kunder en god avkastning. Vi erbjuder våra kunder en hög nivå av support och konsultation. Vår målsättning är att ha ett högkvalitativt sortiment och att alltid hålla högsta tänkbara servicenivå före och efter försäljning."
Address: Älvkällevägen 3, 120 40 Årsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46(0)8-972 700
City: Årsta
Zip Code: 120 40


Opening Hours

Monday: 08:30 - 18:00
Tuesday: 08:30 - 18:00
Wednesday: 08:30 - 18:00
Thursday: 08:30 - 18:00
Friday: 08:30 - 18:00


related searches: Audiovision AB, Bellalite
Similar places near
Bright Bright 0 meter Bright har resurserna som behövs till avancerade tekniska lösningar inom teknik och m...
Comment on this business

to add Intersonic AB map to your website;