facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INTERSPORT Sverige

"Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning.Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Nässjö.Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!"
Address: Postgatan 1, 57131 Nässjö
Phone: 0380-511320
City: Nässjö
Zip Code: 57131


Similar places near
Pölder Sport AB Pölder Sport AB 3 km Åkte till denna butiken i Nässjö för att inhandla ett rullskidekit. Hade lite koll se...
Get Out Get Out 16 km
Reviews
Ok service men inte mer. Handlar ytterst sällan där och kanske får stamkunder bättre hjälp utan att känna sig omyndigförklarade. En i personalen vände bort huvudet när jag hälsade vilket INTE är ok!!! Kommer inte att handla något mer där. M a o rekommenderar inte butiken i Nässjö.
Vänlig personal, Men utbudet är sådär. Har kanske 1 modell av Haglöfs’s sortiment.
Snabb och trevlig personal, fick bra hjälp att hitta det jag behövde.
Se til att tala om att butiken är nerlagd på hemsidan
Finns knappt något vettigt som man behöver! Senaste gångerna jag har varit där har den inte äns funnits fotbollsskor! Butiken är sunkig o svindyr!
Mycket god service på Intersport i Nässjö. Butiken rekommenderas! Vi behöver handla i vår lokala butik! Vi önskar väl alla ett levande centrum i vår stad!
Gammal butik med mindre sortiment, behöver att utvecklas på bättre sätt.
Bra butik med bra utbud och trevlig petsonal.
Har inte varit där än men aja
Bättre service får man leta efter!!
Comment on this business

to add INTERSPORT Sverige map to your website;