facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INTERSPORT Sverige

"Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, Fiske, fotboll, fitness, hockey, innebandy och längdskidåkning.Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Ljungby.Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!"
Address: Ringvägen 1A, 34132 Ljungby
Phone: 0372-12500
City: Ljungby
Zip Code: 34132


Similar places near
Ljungby Fishing Ljungby Fishing 8 meter Väldigt hjälpsamma och trevliga. Kan sin sak om fiske.
Profilhörnan Profilhörnan 2 km En välplanerad butik med brett sortiment. Här kan du trycka dina profilkläder, köpa t...
Reviews
Service-killen för cyklar var inte på plats, trots att jag var där innan kl 15. Ingen annan kunde hjälpa till. Dåligt utbud av reservdelar till cykel.
En stor och luftig butik. Kändes lite utplockad men det mesta fanns ändå. En hel del med nedsatta priser. Kul med avdelning för fiske, löpning och Troja. Bra med lokal prägel. Personalen verkade tyvärr inte jätteglada dagen jag var där utan de längtade nog mest efter att få avsluta dagen.
Väldigt trevlig personal och hjälpsam,sluta med ny bikini..så tacksam
Kanske inte det största av utbud men det viktigaste finns där, iaf i min mening. Och som medlem har jag aldrig behövt betala fullpris någon gång, utan alltid någon rabatt eller bonus. Senast minskade priset med ca 450 kr från en startsumma på runt 900 kr, vilket definitivt gillas
Kanske lite upptagen personal med uppackning. Annars helt okej butik.
Stort och extremt dåligt sorterar på utomhus kläder, fiske och sport verkade ok, men kläder sög, fanns inte enda enkel tunn fiber päls att köpa över huvud taget.
Alltid bra service och trevli personal, sedan är tyvärr de flesta kläder och skor av väldigt dålig kvalité
Trevligt bemötande
Ligger utmed väg 25 och E4: an i söder. Bra parkeringsplatser även andra affärer och matställe i jämte. En sportaffär som alla andra ingen överraskning. Lite tråkig och rörig.
Här hittar man det mest man kan behöva och fiske avdelningen är välutrustad.
Comment on this business

to add INTERSPORT Sverige map to your website;