facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INTERSPORT Sverige

INTERSPORT Sverige
"Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning.Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Karlshamn.Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!"
Address: Drottninggatan 57, 37436 Karlshamn
Phone: 0454-84290
City: Karlshamn
Zip Code: 37436



related searches: Team INTERSPORT, XXL sweden
Reviews
Fruktansvärt okänslig och otrevlig kvinna i personalen. Kan man ge - 5 stjänor hade jag gjort det. Inget hjärta alls. Köpte skor och fick hjälp att prova ut. 6v senare ser de ena ut som att jag använt dem 2 år, mina gamla asics är hela efter 100 mil och 3 år. Inte närmast lika slitna. Tyget sönder vid tån efter 6 veckor. Givetvis skall man få lämna sådana skor tillbaka men nejdå. Det ska ta upp emot flera veckor och sedan ska jag inte ens kunna räkna med att inte behöva slänga mina pengar i sjön. Varit med om flera ärenden med butiker genom åren. Aldrig känt mig så illa bemött. Vart finns någon som helst medkänsla för sin kund. Fruktansvärt.
Mycket kunnig personal och ett fantastiskt utbud av Padelrack och väskor.
Personalen är riktigt otrevliga, förutom två personal som står i skor avdelning eller vad den är, de vill verkligen hjälpa till då får de flera stjärnor
Helt ok Trevlig personal
God service och hjälpsam/trevlig personal.
En annan sportbutik borde verkligen öppna i närheten. Denna butikens personal är riktigt otrevliga.
Bra...fick leta rejält efter det ja skulle ha...fick hjälp till sist..gillar o prata sins i mellan än med kund..
Har varit inne 2ggr. Allting känns så dyrt och var är alla personaler!? Behövde fråga lite om jogging skor men hitta någon personal är jobbigt. Stadium är bättre.
Helt ok är dock den enda sport affären vi har...tyvärr
Otroligt ointresserad och otrevlig personal. Ofattbart.
Comment on this business

to add INTERSPORT Sverige map to your website;