facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for INTERSPORT Sverige

INTERSPORT Sverige
"Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda.Detta är en av Europas största sportbutiker på över 3800 kvm. Butiken är utrustad med flera löparband, skottrum, kyl- och vindrum - allt för att du ska kunna uppleva produkterna redan i butiken.INTERSPORTs Team-avdelning i Jönköping står redo att serva dig, din förening, din arbetsplats och ditt företag med allt du behöver. Vi erbjuder bland annat sportutrustning, unika klubbkollektioner, förbrukningsmaterial, företagskläder, friskvårds- och profilprodukter."
Address: Batterigatan, 55305 Jönköping
Phone: 036-344040
City: Jönköping
Zip Code: 55305



related searches: Stadium shop online, XXL Sports, Stadium clothing Sweden, XXL Sweden, Sportamore AB
Similar places near
XXL Sport & Vildmark XXL Sport & Vildmark 2 km Hjälpsam personal
MM Sports Jönköping MM Sports Jönköping 2 km Stort utbud. Helt okej priser.
Getfit Store Getfit Store 3 km Grymt god mat!
Reviews
Katastrofalt illa bemötande av killen i kassan idag, hade köpt 4 handvärmare och öppnat 3 som ej fungerat och hade med mig den 4e in och personen står öppet och säger att jag indirekt ljuger och inte vet skillnad på varmt eller kallt. Använt liknande produkter i flera år utan problem Kunde endast reklamera den oöppnade förpackningen och han vägrade testa den obrutna förpackningen jag hade med in i butik för att själv se att den ej funkade. Urselt kundbemötande och känsla minst sagt, aldrig varit med om något liknande! Efter 15 minuter fick jag endast ett tillgodokvitto. Kommer aldrig mer gå dit igen pga detta bemötande. PS, övriga personalen har alltid haft ett bra och trevligt bemötande.
Stort utbud, finns typ allt inom sport!
Bra urval. Även till en xxl-gubbe.
Köpte ett mycket fint Adidas bälte där.
Spännande att köpa en keps. Efter att hockey säsongen 2021-22 avslutades på bästa sätt och några veckor efter skulle jag skaffa en ny keps. Stunden blev mycket bättre när en av personalen började prata med mig om HV71 och då började han och jag berätta några minnen av Sveriges bästa hockeylag
Även om de har bra saker, kommer jag inte att återvända till den här butiken: De anställda var väldigt oförskämda, och efter att jag lämnade blev jag tagen av ordningsvakten efter att jag blev falskt anklagad för snatteri. En av mina värsta shoppingupplevelser. InterSport, du har tappat en kund och skulle inte rekommendera denna butik till någon.
Utplockat, tomt i hyllor, oengagerad personal. Smalt med modeller. Med så mycket yta borde man kunna ha lite utbud kan man tycka. Brukade vara bra men tveksam om man gör sig besväret med att åka dit igen. Varför när inget finns ändå?
Nytt och Fräscht , men finns för få provrum som dessutom är i mitten av butiken så man får gå genom butiken för att prova, och det finns för få speglar. Priserna åt det högre hållet.
Fräscht, har det mesta och dessutom proffsig personal som kan sina områden. Köp där!
Servicen är ok sålänge som man själv aktivt söker efter personalen
Comment on this business

to add INTERSPORT Sverige map to your website;