facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Inverness Pizzeria

Inverness Pizzeria

About

Vi serverar: Pizza - Italiensk Pasta - Sallader - Kebab - Mackor och har även Catering.
Dagens lunch: 80:-

Address: Invernessvägen 2-4, 18276 Stocksund, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-853548
City: Stocksund
Zip Code: 18276


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Domino's Pizza Inverness, Pizza express Inverness, Best Pizza Inverness, Pizza Hut Inverness, Italian restaurants Inverness, Wood fired pizza Inverness, Fairways Pizza, Pizza Express Tripadvisor
Similar places near
Lidl Lidl 128 meter A little bit underfurnished, especially during weekends. But the location is perfect ...
Reviews
Mycket god pizza, trevlig personal och ett extra stort plus för de historiska fotografierna från trakten som hänger som dekoration på väggarna
VARNING Bilderna är missvisande. Pizzorna väldigt mycket mindre med lite pålägg till ett överpris. Kommer aldrig äta här igen. VARNING
Trevlig pizza med mycket ost och soltorkade tomater, inte jättestor och saknas buffet och kaffe
Alldeles för dyrt! En familjepizza för 420 kr är utöver det normala vad som anses vara ett rimligt pris för en familjepizza som normalt kostar drygt 200 kr alltså HALVA priset. Det är rent ut sagt billigare att beställa de vanligare pizzorna och mätta magen på fler personer. Dessutom tyckte jag att familjepizzan var liten så det var ännu mer en besvikelse! Jag ger er en stjärna för att pizzan var väldigt god däremot. Men skär ned priset på familjepizzorna!
Förutom att Inverness Pizzeria serverar Norrorts bästa pizzor så står de också helt i särklass vad det gäller servicenivå. Uber Eats sjabblade bort våra pizzor, antagligen ställde de av pizzorna någonstans och drog därifrån utan att vänta på kontakt med mottagaren - det blev väl fest för kråkorna och skatorna den fredagskvällen. Eftersom vi inte kunde nå Uber-föraren så kontaktade vi Inverness Pizzeria, de försökte också nå Uber utan resultat, det hela slutade med att en personal ägaren? erbjöd sig att leverera nya pizzor helt på privat bevåg och utan kostnad för leveransen vilket han också gjorde med glatt humör. De gjorde sig också besväret att reda på hur vi skulle återkräva pengarna från Uber Eats - allt detta trots maximal arbetsbelastning en fredagkväll! Stort engagemang och känsla för kunden, man stannar inte vid att beklaga sorgen utan följer upp och löser problemet hela vägen. Högsta betyg på servicenivå och köket och jag är faktiskt beredd att betala lite extra för detta kontra lägre prisnivå och i bäst fall medelmåttig mat och obefintligt kundengagemang.
Helt normal förortspizza, som serveras till premiumpris. 125 kronor för en Hawaii känns som ett slag under bältet, och då ingår inte ens pizza sallad. "Vill du ha sallad också?"
Sluta stödja denna restaurang! Jag och min sambo beställde deras Hawaii som familjepizza. När vi skall hämta märker vi att de tar 420kr för pizzan!! Så när vi chockade frågar personalen om detta stämmer svara dem glatt "Ja det är ju mat till 5 personer!" Skall vi göra matten på detta? Familjepizzan var 50cm på diametern. Det blir en area på 1963cm^2. En "standard" pizza som genomsnittligen har en diameter på 35cm ger oss en area på 962cm^2. Här tar de 120kr för en sådan pizza. 1963/962 = 2,04. Man får alltså dubbelt så mycket pizza om man tar en familjepizza. Men TACKA F*N att man får betala 420/120 3,5 gånger så mycket för den pizzan! Tror de på riktigt att detta är rimligt, man kan fan köpa 3 vanliga pizzor och få MER mat för MINDRE peng. Det är så sinnessjukt att jag inte finner ord. J*vla skämt till restaurang, hoppas ägarna skäms. Vårat första och sista besök!
Stora pizzor lunch under 100kr
Fick en pizza härifrån efter jag legat några månader på Danderyds sjukhus. Då var den det bästa jag ätit i hela mitt liv men nu såhär när man tittar tillbaka på det så var den nog bara bra och inte så himmelsk som den upplevdes där och då.
Supergott! Jag beställde en kebabtallrik via Uber Eats och det gick så bra! Det tog Max 15 minuter från att jag beställde till att det levererades hem. Jag fick allt jag beställde och maten var fortfarande varm när jag fick den. Blev imponerad av pommes frites, de var riktigt bra och krispiga. Salladen var fräsch och såserna goda, och köttet saftigt och gott! Rekommenderar 10/10!
Comment on this business

to add Inverness Pizzeria map to your website;