facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IOGT-NTO:s Fritidsgård, Södra Lövåsen

IOGT-NTO:s Fritidsgård, Södra Lövåsen

About

IOGT-NTOs fritidsgård är en föreningsgård med drogfri profil i utkanten av Lindesberg. Där vi har en fin badplats, servering och kanotuthyrning.

Story

Fritidsgården och campingen i Södra Lövåsen ägs av Nykterhetsrörelsen IOGT-NTO och drivs av ideella krafter. Hit kan allmänheten komma och bada vid våran fina badstrand med bryggor, sola på den stora gräsmatta, köpa fika i cafeterian, hyra kanoter eller grilla vid våra grillplatser.

Vi hyr också ut Lövåsen till föreningar och skolklasser. Kontakta oss för mer information.

En av IOGT-NTO:s viktigaste profiler är drogfriheten. Därför håller vi en helnykter profil på Lövåsen och det är inte tillåtet att medföra eller använda alkohol eller andra droger på vårt område..

Address: Södra Lövåsen 453, 71191 Lindesberg
Phone: 0581-52108
City: Lindesberg
Zip Code: 71191


Similar places near
Lärarnas Riksförbund, Lindesberg Lärarnas Riksförbund, Lindesberg 3 km LR är en fackförening för behöriga lärare och SYV:are.
Lindesbergs Skateboard Förening Lindesbergs Skateboard Förening 3 km Öppettider: Tisdagar 18:00 - 20:00 Torsdagar 18:00 - 20:00
Ignite Ignite 4 km Ignite is the name of the youth mission in the pentecostal church of Lindesberg. We h...
Linde Fornminnes- och Hembygdförening Linde Fornminnes- och Hembygdförening 4 km Fornminnesförening med syfte att befrämja kunskapen om och känslan för hembygden och ...
Lucky 33 Lucky 33 4 km Detta är en sida för Föreningen Lucky och Studiefrämjandets spelkultur-lokaler. Sidan...
Comment on this business

to add IOGT-NTO:s Fritidsgård, Södra Lövåsen map to your website;