facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ISAB - Isoleringsspecialisten

ISAB - Isoleringsspecialisten

About

Vi är ett av sveriges ledande lösullsföretag sedan 30 år tillbaka. Vi verkar i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Västra Götaland och på Öland.

Story

Vi på ISAB har sprutisolerat vindar med lösull sedan 1979.

Vi har hela tiden använt oss av PAROC® stenull (lösull) som vårt huvudsakliga isoleringsmaterial men erbjuder även lösull av glas (Knauf) och träfiber (Ekofiber och Termoträ) för att kunna erbjuda den optimala lösningen för alla våra kunder.

Samtliga lösullsmaterial som vi erbjuder är typgodkända eller CE-märkta. De kan med fördel användas vid isolering av plana bjälklag, snedtakskonstruktioner, mellanbjälklag, golvbjälklag samt väggar.

Vi har åtta lastbilar verksamma i södra och mellersta Sverige. Vi arbetar med både nybyggnation och tilläggsisolering av äldre fastigheter.

Våra jobb kontrolleras av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Vi är certifierade enligt Behörig Lösull och är medlemmar i lösullsentreprenörerna.

Vi samarbetar med PAROC®, Knauf, Ekofiber och Termoträ.

Vi har under våra dryga 30 år i branschen knutit många kontakter med byggare runt om i södra Sverige och levererar idag lösull åt fler än 500 återkommande kunder.



"ISAB är ett isoleringsföretag som har sprutisolerat vindar med lösull sedan 1979. Vi är idag ett av Sveriges ledande lösullsföretag. Vi verkar i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Västra Götaland och på Öland. I huvudsak använder vi oss av stenull från PAROC® men även lösull av glas Knauf och träfiber för att kunna erbjuda den optimala lösningen för alla våra kunder. Vi utför såväl tillggsisoleringar som nyproduktion."
Address: Väderumsvägen 1, 57225 Oskarshamn
Phone: 0491-105 20
City: Oskarshamn
Zip Code: 57225



related searches: Isab isoleringsspecialisten oskarshamn age, Isoleringsföretag Skåne, ISAB Malmö, Ångspärr lösull, Lösull mellanbjälklag, Billig lösull, Lösullsisolering Jönköping, Lösullsisolering Vetlanda
Similar places near
MaterialMännen AB Oskarshamn MaterialMännen AB Oskarshamn 657 meter Jag vill byta ut mina fönster och fick genast bra information och löfte om förbesiktn...
VH Tak AB VH Tak AB 751 meter Vi erbjuder omläggning, renovering och nyproduktion av papptak och tak av PVC-duk på ...
Påskallaviks Bygg&Alltjänst Påskallaviks Bygg&Alltjänst 10 km Byggföretag som drivs av Magnus Sandberg. Utför alla snickeri och byggarbeten.
Reviews
Professional services och tjänster
Comment on this business

to add ISAB - Isoleringsspecialisten map to your website;