facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Isengård Hästcenter / Isengårds Ryttarförening

Isengård Hästcenter / Isengårds Ryttarförening

Story

Isengårds Hästcenter är ett center där människan med dess välbefinnande står i fokus. Tillsammans med djurens helande kraft strävar och jobbar vi mot ett genuint välmående som sträcker sig och tillämpas, utanför Isengårds gränser.
Vi är en nystartad unik ridverksamhet med Ryttarförening, som välkomnar alla. Vi arbetar med inkludering i all vår ridverksamhet. Barn och ungdomar med funktionssvårigheter är ofta hänvisade till speciella handikappgrupper. Hos oss är vi alla en i gänget, det är allas rättighet att få ta del av vad som erbjuds i samhället utefter egna möjligheter och egna beslut.



"Välkommen till Isengård Equestrian/Hästcenter!Vi erbjuder ridskola, grupplektioner och privatlektioner med elever i alla åldrar samt med eller utan funktionsnedsättningar eller andra fysiska eller psykiska sjukdomar. Vi har även inridning/tillridning samt försäljning av hästar och ponnyer i alla åldrar och storlekar där vi tillsammans med kunden lägger upp ett schema med en målsättning samt annat."
Address: Kumlatoftavägen 172-29, 27593 Sjöbo (commune)
Phone: 0703685989
City: Sjöbo
Zip Code: 27593


Similar places near
STS Trafikskola STS Trafikskola 5 km Mitt första körkort var bil o nu tänker på mc
UtbildningsForum Skåne AB UtbildningsForum Skåne AB 5 km UtbildningsForum Skåne AB grundades 2016. En verksamhet med syfte att skapa möjlighet...
Mikael Nilsson Showdogs Mikael Nilsson Showdogs 5 km You never get a second chance to make a first impression!
Comment on this business

to add Isengård Hästcenter / Isengårds Ryttarförening map to your website;