facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ishavet.nu

ishavet.nu

About

ishavet.nu - För dig som älskar fisk & skaldjur!



"Handla smarrig fisk och läckra skaldjur i vår onlinebutik. Alltid fri hemleverans till dörren!Vi levererar till hela Mälardalen och Uppsala! Fisk för hela familjen "
Address: Box 4010, 14104 Huddinge
Phone: 0841043441
City: Huddinge
Zip Code: 14104


Similar places near
Shell Sverige Shell Sverige 6 km Oerhört trevlig tjej som jobbade på macken idag, 5/5 i kundbemötande och service!!!...
Fanken Hotsauce Fanken Hotsauce 6 km Handcrafted in Huddinge, Sweden
Reviews
Köper all min fisk från Ishavet pga den höga kvaliteten även om det är dyrt. Köpte dock musslor, men vid tillagning var det många som inte öppnade sig, men smaken var bra. Provade. en gång till, men då var utfallet sämre. Så tyvärr inga fler musslor.
Beställt en gång prova på lådan, vilken fantastisk fin fisk,,så nu har vi beställt en till. Känns bra att äta fisk man vet är fri från antibiotika mm som dessutom är i toppklass
Dyker upp oanmält och knackar på dörren för att sälja sina produkter känns mindre seriöst.
Första beställningen. Valde Sashimilax. Leverans snabbt och smidigt 2 dagar senare. Packar upp och blir allt annat än glad. En del bitar ser fina ut men andra ser mer ut som stjärtbitar och inte något man gör Sashimi av. Mailar kundtjänst med min besvikelse och bifogar en bild. Blir uppringd av dem efter 18 minuter... Klockan 7 en torsdagskväll!! Fick supervänligt och trevligt förklarat vad just "sashimi-kvalitet" innebär expressfryst och ätbar direkt den tinat och att det ibland men inte alltid rent storleks och utseende-mässigt motsvarar den Sashimi man får på restaurang. Han berättar vilken lax jag borde ha beställt och erbjuder sig att, utan kostnad, skicka en bil imorgon förmiddag för att hämta upp den laxen jag var missnöjd med och istället leverera den jag då önskar. Jag berättar att jag redan börjat tina en bit som ändå såg fin ut men det var inga problem, den kunde jag behålla. Nöjd är en underdrift! Har genuint aldrig haft kontakt med ett företag som så månar om nöjda kunder. Otroligt proffsigt och kundorienterat! Jag kommer tveklöst fortsätta som kund här. // Kund A, order #40716
Trevliga säljare och ett bra koncept. Fisken är också fantastiskt god.
Provapå Låda, 3 kg, stora portionsbitar laxfile, en påse med spättor, torskrygg filéer portionsbitar och 2,5 kg lyxräkor. Trevlig chaufför som lämnade leveransen.
Jag beställde i veckan för första gången ifrån Ishavet kommer inte att bli sista . Vilken snabb leverans och inte minst vilken härlig rödtungafile vi avnjöt igår.
Beställde i somras när jag var på landet. Perfekt med utkörning och bra varor. Rekommenderas starkt!
Kan varmt rekommendera Ishavet.nu! Smidiga leveranser och fantastisk fisk!
Dörrförsäljning...
Comment on this business

to add ishavet.nu map to your website;