facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Isoletta Foto, Smögen

Isoletta Foto, Smögen

About

Kreativ bröllops- & familjefotograf som älskar glada ögonblick och spontanitet! �Wedding- and familyphotographer living on the bestcoast of Sweden!

Story

Isoletta Foto drivs av Gudrun Holm och jag älskar att fotografera människor! Hos Isoletta Foto får du bilder att glädjas över och minnen att bli glad av!

Jag tar helst bilder utomhus i naturligt ljus och har som mål att skapa lekfulla, glad bilder - och en rolig stund för dig som fotograferas. Det skall synas att vi haft kul! :-)

Kolla gärna in www.isoletta.se för mer information och prisuppgifter.



"Fotograf med fokus på era bilder, era minnen och era känslor!Att arbeta med mig innebär rak och ärlig kommunikation, mycket skratt och en avslappnad stund tillsammans. Jag vill att min glädje över fotograferandet skall synas i mina bilder och mitt fokus är alltid att berätta er historia. Jag lovar att jag skall göra mitt allra bästa när jag jobbar tillsammans med er!P.S: Tycker du inte om att stå framför kameran? Det är lugnt, du är i gott sällskap av de allra flesta andra jag har fotograferat. Jag vet hur det känns och kommer att göra mitt bästa för att ni skall få äkta, glada och naturliga bilder!"
Address: Makrillgatan 9, 45651 Smögen
Phone: 0702065558
City: Smögen
Zip Code: 45651



related searches: Isoletta foto smögen smögen wedding
Similar places near
Fotograf Annemaj Sporrong  Smögen Fotograf Annemaj Sporrong Smögen 124 meter Annemaj tog såå fina gravidbilder på mig förra året och tog nu bilder på min son när ...
EMM Fotografi EMM Fotografi 335 meter Hobbyfotograf från Smögen som älskar och absolut inte är rädd för utmaningar, tveka i...
Reviews
Isoletta gjorde vårt bröllop extra fint, med en härlig fotosession, skratt och välbefinnande. Vi har vårt album nära och tittar ofta, 5 år sen nu! Tack fina!
Bättre fotograf kan ni inte hitta! Vi kände oss så omhändertagna och hon gjorde allt för att få fina bilder. Resultatet var perfekt!
Bäst av de bästa. Anlitar alltid Gudrun när vi skall fotas på Svensk Fastighetsförmedling.
Lätt 6 stjärnor men det fanns inte så det fick bli 5, 5 stora och lysande stjärnor
Super trevligt fotograf och otroligt fina kort
Underbara bilder och trevlig bemötande!
Superduktig fotograf!
Comment on this business

to add Isoletta Foto, Smögen map to your website;