facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Isse’s Food corner

Isse’s Food corner
"Vi har stängt ner"
Address: Storgatan 11, 53431 Vara
Phone: +46 512 198 00
City: Vara
Zip Code: 53431



related searches: Isse's food corner menu, Isse's food corner photos, Isse's food corner reviews
Reviews
Detta är en hamburgerrestaurang med hamburgere av hög kvalité. Den är troligtvis den bästa restaurangen i Vara. Hamburgaren görs av loka råvaror av hög klass. Det man kan önska för att ge ett bättre betyg är ett kött medium-rare och mer ljuddämpning i lokalen.
Fantastiskt goda och vällagade hamburgare. Enligt sällskapet funkar även a la carte också väldigt fint. Även ett lite roligare utbud av öl.
Åkte från Gbg och ville ha en lunch på vägen. Gjorde en xtra avstickare för att äta här. Tråkigt att det var stängt vid ankomst 13:00 en lördag. Uppdatera era öppettider tack!!
Femma rakt av. Trevlig miljö och konsekvent bra burgare varje gång. Rekommenderar Blue Cheese burgaren. Åker hit hit från grannkommunen bara för att käka på Isses.
Goda hamburgare men väldigt stora. Det fanns endast hamburgare på 150 gr. Synd att det inte finns valmöjligheter t. ex 90 gr för oss damer som inte orkar så stora.
Maten smakar bra och det är trevligt med menyalternativ med lokala råvaror. Just maten ger ett ambitiöst intryck men tyvärr tappar man mycket av ett aldeles för enkelt intryck i övrigt. Lokalen är liten och högljudd. Plastväxter och hög 90tals musik gör att det känns som en sämre bistro. Saknar också en vettig hemsida med menyer.
+Hamburgarna var en fullpott. Likaså desserten var mycket bra. Även mycket mat på tallriken på dom andra rätterna. - högljutt samt lite för hög musik. Dom gjorde fel, titt som tätt med beställningarna och alla rätter fanns inte att beställa.
Käkade lunch på väg mot sthlm med mina söner. Vi var alla nöjda med maten, servicen och det trevliga bemötandet. Väl värd avstickare om man vill ha mat med kvalitet. Vi återkommer definitivt!!
Bästa matställe/Restaurang i Vara utan tvekan! Tog deras hamburgare Vara och blev allt annat än besviken! Förstår att dom har mycket folk på detta ställe!
Väldig trevlig personal. Hamburgaren lite torr tyvärr men väldig god.
Comment on this business

to add Isse’s Food corner map to your website;