facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Istanbul Hair Clinic

Istanbul Hair Clinic

About

Hair Transplantation, Hårtransplantation

Story

Vi i Istanbul Hair Clinic har specialiserat oss på att förmedla hårvård från Istanbul i Turkiet. Vi har stora krav på våra sjuksköterskor och läkare med betoning på kunskap och erfarenhet.- Det är internationella metoder som används. - Vi ger garantivillkor.


Kundernas frågor svaras direkt av oss eller så vidarebefordras de till läkaren för bedömning. Både svenska och engelska kan användas i kontakten med oss. De flesta av våra patienter kommer just från Sverige men även från övriga Europa.

Vi bokar flyg, hotell, operation/behandling och förutom detta så ordnar vi samtliga transfer mellan flygplats-hotell-clinic. I största möjliga mån och vid behov kommer en svensk tolk att närvara och på detta sätt ser vi till att du är avkopplad och att hårtransplantionen med efterföljande vård genomgår på ett smidigt sätt.

Ni är välkomna att kontakta oss vid eventuella frågor.

/Istanbul Medical Travel Sverige

[email protected]
www.istanbulhairclinic.se

Mission

Hårtransplantation

Products

Hårtransplantation
FUE
PRP-behandling
Mezoterapi

Address: Forsbyvägen 1B, 74140 Knivsta
Phone: 0046725707777
moc.cinilcriahlubnatsi@ofni
City: Knivsta
Zip Code: 74140


Opening Hours

Monday: 09:00 - 22:00
Tuesday: 09:00 - 22:00
Wednesday: 09:00 - 22:00
Thursday: 09:00 - 22:00
Friday: 09:00 - 22:00
Saturday: 09:00 - 22:00
Sunday: 09:00 - 22:00


related searches: Istanbul hair clinic knivsta reviews, Istanbul hair clinic knivsta price, Istanbul hair clinic knivsta photos, Istanbul Hair Clinic Flashback, Istanbul Hair Clinic omdöme, Istanbul Hair Clinic reviews, Hair transplant Stockholm, Best hair Clinic Istanbul
Similar places near
Swedish Hair Clinic Swedish Hair Clinic 19 km Efter rekommendation från närstående tog jag kontakt och fick direkt en bra känsla, b...
Reviews
Gjorde hårtransplantation i deras klinik i Istanbul den 17/12. Tack till Firaz samt deras personal som utförde hårtransplantationen. Väldigt duktiga medarbetare och tålmodiga. Tack även till Firaz som har varit med som stöd under hela resan!
Gjorde min hårtransplation 2/12 på deras klinik i Istanbul. Allt sköttes på ett proffsigt sätt. Stort tack till Firaz och till teamet som var på plats! Rekommenderas varmt!
Gjorde hårtransplantation i Istanbul 17/12/19. Blev mycket bra. Rekommenderar starkt Firaz och hans team.
Utmärkt service! Tack för hjälpen :
Comment on this business

to add Istanbul Hair Clinic map to your website;