facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Istanbul Kolgrill Vänersborg

"Medelhavs kolgrill restaurang med fullständiga rättigheter."
Address: Apoteksgränd 3, 462 33 Vänersborg (commune)
City: Vänersborg
Zip Code: 462 33


Similar places near
Istanbul kolgrill Restaurang Istanbul kolgrill Restaurang 0 meter Supergod mat med tydlig grillad smak, trevlig personal. Rekommenderas ett besök eller...
Reviews
Vi käkade en lunch här och den var god. Trevligt ställe och en ok salladsbuffé ingick. Maten var god, men inget extraordinärt. Mysig inredning. Jag skulle kunna äta här igen.Mat: 3/5
Mycket trevlig personal! Bra lamm. Riktigt tråkiga pommes, torra.Mat: 2/5
Trevlig personal, bra pris och god mat. Hade två tonårstjejer med mig som var supernöjda och sade att det både var jättegott och precis lagom mycket mat. Ganska enkelt så ingen tjusig restaurang men heller inte som ett kebabställe! Vegetariska alternativ: Fanns både halloymi och grillade grönsaksspett m.m. Barnvänlighet: Finns barnmeny med kyckling och pommes eller burgare och så.
Otroligt god mat! Många olika tillbehör. Trevlig personal och bra service. Rekommenderas!
Jätte god mat och service var också super bra. Inget att klaga på.
Väldigt god mat samtidigt som det inte tog en evighet att få maten!! Servicen är utomordentligt och ett av Sveriges bästa bemötanden. Populärt ställe och bra mat! Ät här om du får chansen!!!
Mycket god mat och trevligt service!Mat: 5/5
Små portioner blev inte mätt.
Riktigt vällagad mat och vänlig, bra service. Kommer mer än gärna igen.
Ingen lyxkrog men absolut värd en femma för sin hemtrevliga miljö, spersnäll personal, god service och jättegoda rätter. Både kötträtter, kycklingrätt och den veganska rätten smakade fantastisk goda. Rekommenderas starkt.
Comment on this business

to add Istanbul Kolgrill Vänersborg map to your website;