facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Italienaren

Italienaren

About

I hjärtat av visby hittar ni vår restaurang som tar er på en resa till italien. Vår meny meny består av klassiska italienska rätter tillagade på vårt vis.

Story

I hjärtat av visby hittar ni vår restaurang som tar er på en resa till italien. Vår meny meny består av klassiska italienska rätter tillagade på vårt vis. Här kan ni njuta av de bästa delikatesserna, smårätter att dela på, färsk hemgjord pasta, napolitansk pizza samt en härlig traditionell familjemiddag på fyra rätter som serveras till hela sällskapet.

Baren på uteserveringen serverar ett stort utbud av viner på glas, läskande aperitifer och smårätter även efter köket har stängt.

Restaurangen ligger i anrika lokaler som dateras tillbaka till medeltiden. Här finns två matsalar, vinkällare, bar och en chambre separée för privata middagar.

Vi har även catering, konferens, vinprovningar samt pizza, pasta och delikatesser för avhämtning.

Un cordiale benvenuto.



"In the center of world heritage city Visby you will find our restaurant that takes you on a journey to Italy. We focus on quality and sustainability and use only local organic produce and certified import in our kitchen.Our menu offers a selection of antipasto, pasta, risotto and main courses. For dessert we serve locally produced gelato and our pastry chef creates delicious sweets to the coffee.The wine list includes a vast array of organic wines and top quality producers from designated vineyards all over Italy.The restaurant is located in an old alley dated back to the middle ages. Here you will find two dining rooms, large outdoor terrace with bar and a chambre séparée for private dinners."
Address: Hästgatan 2, 62156 Visby
Phone: 0498 - 211168
City: Visby
Zip Code: 62156



related searches:
Similar places near
Florens Visby Florens Visby 241 meter Florence är en Resturang som har öppet under sommaren. En Fin och mysig uteservering ...
La Fontana La Fontana 288 meter Snabb och bra service. Tog black and white som var helt som den skulle för den pengen...
Isola Bella Visby Isola Bella Visby 403 meter Mysigt ställe med en fantastisk carpaccio, såå god! Kycklingen var god med underbara ...
Restaurang Isola Bella Restaurang Isola Bella 403 meter Mysigt ställe men svårt att äta lamm ur djup tallrik
Isola Bella by The Sea Isola Bella by The Sea 4 km Mycket bättre än förra sommaren och sommaren innan. Både maten och personalen hade en...
Reviews
Trevligt personal men maten som jag beställde entreco var fläskkött. Trevliga diskussioner med servitris. Restaurang chef mm. Ena sa att köttet kommer från södra Sverige och den andra att det är från Gotland …. Well vet inte riktigt…..
Riktigt god mat och trevliga lokaler. Kan varmt rekommendera burratan till förrätt. Skulle jag gjort om senaste besöket hade jag tagit en liten risotto istället för en stor och fått plats med efterrätt.
Överskattat och överpris. Absolut trevlig atmosfär och personal. Men maten var absolut inte värd pengarna. Bruchettan var stenhård och pastan var allt annat än krämig. Alldeles för hårdkokt pasta också mer än al dente och mycket enformig smak, risotton var bra men också enformig smak, oliverna var dock väldigt goda.
Fantastiskt god mat! Vi åt pizza och risotto och allt höll hög klass. Trevlig personal och underbar medeltidsmiljö som inspirerades av italienska influenser. Vi kom dit precis efter öppning och rekommenderar att boka bord i förväg.
Fick ett bord utan bokning för två, vilket är ett plus. Trevligt bemötande och bra placering. Vi började med två glas prosecco, och två förrätter. En var ostron bricka, med 4 ostron. Det var fina ostron, men det saknades rödlök och citron vid sidan om, men vinäger finns på bordet. Andra förrätten var en kronärtskocka med parmesan i olivolja och flingsalt. Var riktigt stor och god Huvudrätt var en pastarätt med broccoli, ärtor, parmesan mm glömt namnet var riktigt fin. Den andra var dagens risotto, tyvärr var den inte lika bra, då den bestod nästan endast av ris och otroligt mycket smält parmesanost. Blev en väldigt enformig smak, och tråkigt utseendet. Då vi åt väldigt lite av den, och påpekade för servitören att den inte riktig var vad vi förväntade, fick vi utan några problem risotton avdraget från notan, och dessutom ett glas rosé. Väldigt bra och trevlig service, helt klart värt ett besök Minus var bland annat den höga musiken, då baren är precis vid utomhusborden
Vart ska man börja...., det märks att det inte längre är samma ägare och dess rutinerade personal. Portionerna varmrätten var mer likt en tappasrätt i storlek, blev absolut inte mätt. Smaken var dock bra. Bröd som vanligtvis ges gästerna innan själva maten dök inte upp alls utan vi fick säga till om det. Därefter fick övriga borden bröd utan att behöva säga till. Att fråga vad som önskas att dricka till maten ingick inte heller i servitrisens repertoar, var det tänkt att fördrinken skulle vara måltidsdrycken? Grymt besviken då man tar bra betalt och man förväntas få valuta för pengarna.
Tyvärr har det blivit sämre än förr. Service och personal var på topp men maten var inte bra alls. Köttet var very well done istället för medium, sås var bara salt. Borta är allt roligt på menyn som friterad risotto mm. Och den goda bröden... RIP.
Fantastiak god pasta. Skulle inte säga att den är så typisk italienskt. Men pastan var kokad rätt och de italienska ingredienserna fanns där. Med tillägg av lite färska lokala ingredienser så fick man en smak av Gotland.
God mat och dryck. Fick bord direkt.
Väntat 1 timme på matTjänst: 1/5
Comment on this business

to add Italienaren map to your website;