facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ITsajten

ITsajten

About

www.itsajten.se
Pressat priser i över 13 År!
Över 600 000 nöjda kunder.

Story

IT-sajten i Kalmar AB är ett företag som är en ledande importör av data/elektronik till marknadens lägsta priser. Vi har utökat explosionsartat och har idag över 500 000 nöjda kunder

Välkommen!

Address: Box 103, 392 31 Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar
Zip Code: 392 31


Similar places near
Bambushoppen Bambushoppen 506 meter Bra priser, utmärkt kundservice, snabb leverans, inget krångel.
Dejazmin Dejazmin 2 km High quality products and one of the best online shops in sweden
vattenfri.se vattenfri.se 2 km Vattenfri.se - Miljövänlig fordonstvätt direkt på gatan! Var rädd om miljön, tvätta d...
NetOnNet Sverige NetOnNet Sverige 3 km Man kan hålla bra avstånd i hela butiken. Deras egna märke Andersson, fungerar mycket...
MediaMarkt Sverige MediaMarkt Sverige 3 km Köpte en splitter ny Jbl högtalare där ljudet i högtalaren inte funkade, väldigt dåli...
Kalmar Telesystem AB Kalmar Telesystem AB 4 km Kalmar Telesystem AB är din kompletta tele- och säkerhetsleverantör. Vi tillhör även ...
Kalmar Bilstereo Kalmar Bilstereo 4 km Bra och rättså kunnig.
Zoffix Design Zoffix Design 4 km Napphållare, hårklämmor, hårband, doprosetter och små rosetter mm.
Reviews
Jag beställde två produkter vid två tillfällen med den första gick allt bra leverans och betalningen men den andra jag skickade tillbaka och fick betalningen tillbaka men Företaget säger att dom har betalat två gånger till mig genom klarna . Jag pratade med klarna och dom säger att dom har betalat bara en en gång . Nu ITsajten kräver tillbaka pengar jag har inte fått. Oseriös företag ? Eller missförstånd?
Oseriöst bolag....beskrivningen av varan stämmer inte med verkligheten. Helt omöjligt att reklamera....svarar hela tiden med en massa bortförklaringar när det ska reklameras. Svar till er kommentar: "I detta fallet så framgår det inte att produkten kan användas på det sätt som du vill". Skärp er, det handlar om en Tablett fodral som tvingar folk att sitta vid ett bord och inte kunna ha den i soffan eller sängen för att stödet klarar inte det. Dessutom är det ett fodral för barn. Lägg ner bortförklaringarna!!
Företaget har ingen kundsupport på telefon och svarar inte på reklamationsmail. Hej igen! Tack för svar och fint att jag fått pengarna tillbaks. Jag har kollat skräpposten och hittar inget från er där. Kan ni skicka en kopia på mailet jag inte fått? Så ändrar jag mitt omdömme efter det.
Jag är 100% nöjd med både de produkter jag köpt och bemötandet jag fått och snabba hanteringen/svar från supporten. Tack Peter! Kommer garanterat handla mer från ITSajten framöver!
Köpte en fläkt för 900 kr som inte fungerar att få ihop. Mejlade dem om att jag ville ha information hur jag reklamerar produkten. De svarar att jag ska slå ihop fläkten som består av 2 delar hårt med en stol! Va? Fick dessutom ingen retur/reklamations information ifrån dem. Rekommenderar starkt ingen att handla från ITsajten.
Det är inte ofta jag skriver recensioner, men kunde inte låta bli då jag tycker professionalism bör uppmärksammas. Varorna som beställdes var mycket väl emballerade, skadefria, mycket prisvärda och var framme hos mitt utlämningsställe på ca. 20 timmar. I paketet låg även en gratis kortlek som en kul bonus, tack! Just sådan service/omtanke uppskattas! då dom flesta andra jag handlar av verkar sakna den komponenten... Kommer definitivt handla hos er fler gånger! Mvh: Robin.
Köpte Apple Earpods som visade sig vara fejka, har alla tecken att dom är falska. Men dom säljs som riktiga Apple hörlurar. Deras löjliga "apple förpackning" kan ni se på bilden. Var e originalkartongen? Var e kvittot? Specifikationen? Sämst. Konsumentombudsmannen får en anmälan då man inte ens kan kontakta dom på telefon och jag fick inget ordernummer.
Köpte en Magsafe 1 laddare men fick bara ena delen. Jag drog iväg ett mail och på mindre än 2 timmar så fick jag svar att ni skulle skicka iväg en ny. Väldigt snabb leverans var det dessutom.
Hemskt! Säljer fake Köpte hörlurar som jag haft i år innan. Så jag vet hur de ska låta Detta lät bedrövligt och kvaliten var inte den samma FYFAN
Fick bra och snabb hjälp med en usb-kabel som inte fungerade. Tycker de har riktigt bra sortiment, sjyssta priser och snabba leveranser. Har handlat ett par gånger.
Comment on this business

to add ITsajten map to your website;