facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ivarssons Husbilscenter

Ivarssons Husbilscenter

About

Ett av Österlens största husbilscenter med försäljning av både nya och begagnade husbilar. Vi erbjuder dessutom uthyrning av husbilar!



"Skånes största husbilsförmedlare!Vi är återförsäljare av Burstner husbilar och Hobby husvagnar. Vi har ett stort utbud av begagnade husbilar och husvagnar som vi alltid går igenom i vår verkstad innan försäljning. Alltid 3 månaders garanti på husbilar och husvagnar. Vi förmedlar både husbilar och husvagnar. Verkstad för husbilar och husvagnar."
Address: Vångavägen 2, 27174 Glemmingebro
Phone: 041118090
City: Glemmingebro
Zip Code: 27174



related searches:
Similar places near
Glemminge Maskinteknik AB Glemminge Maskinteknik AB 272 meter Fredrik med personal löser dina problem inom maskinteknik, hydraulik mm!!
Mitt Byn Mitt Byn 2 km Det fanns väldigt mycket böcker. Rent och fräscht. Men den som ägde stället var inte ...
Tibell Tibell 2 km
Glemmingebär Glemmingebär 2 km Väldigt otrevlig personal, äldre man i kiosken, fick halvruttna jordgubbar och fanns ...
Reviews
Lämnade vår husbil till försäljning. Sköttes väldigt proffsigt Johan höll oss informerade och uppdaterade på vad som hände. Bra bemötande och bra kundservice.
Reservdel till min Burstner husbil beställdes i slutet av Maj-22 genom annan firma där bilen lämnats, registreringsnummer samt typnummer gavs av denna firma där husbilen lämnats. I slutet av Juli efter ca. 2 månader kom reservdelen äntligen fick vi besked om. Körde och lämnade bilen för att få den i ordning men då visar det sig att delen är felaktig och går ej att montera. Firman där vi lämnat husbilen får vid kontakt svaret att den passar fast den uppenbarligen är fel. Ingenting händer! Mycket tråkig historia som vi som kund än idag inte fått rätsida på utan varit utan reservdel hela sommaren. Har fått besked av annan återförsäljare för burstner att delen tar ung.2 veckor att få hem så nu är det beställt där!
Efter vinteruppehåll upptäckte vi en läcka i taket på vår husbil inköpt på Ivarsson husbilscenter i Glemmingebro på hösten 2021. Kontaktade dem om problemet. Fick svar av Johannes som var oförstående och likgiltig över vår besvikelse av denna upptäckt på vår nyinköpta husbil förstagångsköp hänvisade bara till att garantitiden hade utgått. Nu är bilen tätad efter två verkstadsbesök på egen bekostnad. Vid en nyanskaffning av ny husbil finns inte Ivarssons husbilscenter i Glemmingebro med på kartan. Jan och Pia Olofsson.
Väldigt märklig upplevelse. Fick ingen hjälp överhuvudtaget, han verkade nästan arg, och blev tillsagd att vi själva kunde läsa på skyltarna som stod på varje husbil om vi undrade något. Så vill man hjälp eller råd är det nog bäst att besöka någon annan.
Dom lovade mycket mera på telefonen. Att dom köper in husvagnar till kanonpriser efter som det inte fins så många fina och få tag i. Så vi åkte från Ljungby och till deras försäljning. Där blev vi besvikna fick inte mycket för husvagnen. Så någon husbil blev det inte tal om.
Trevlig personal och stort utbud av husvagnar och husbilar. Köpte en jättefin husbil som tyvärr hade flera fel. Ivarsson tog emot och åtgärdade en del fel och beställde andra saker som behövdes. Tog väldigt lång tid. Det var nog det som var största nackdelen. Annars var de väldigt trevliga och tillmötesgående
Köpte en begagnad Kabe av Anders och trots att det gått ett halvår efter garantin gått ut så fixade han så att ett ej upptäckt fel på ACn ordade sig till min belåtenhet.
Vi köpte en euramobil husbil och enligt utrustningslistan skulle det finnas farthållare och cd-spelare. När vi påpekade det efter att vi hade hämtat bilen, så hänvisar Anders till att det står en reservation för ev.felskrivning i utrustningslistan. Och menar att det är inte deras ansvar att det är felskrivit utan det är kunden som har ansvar att kolla. Dessutom var han väldigt otrevlig mot oss. Vi kände oss totalt nertryckta av honom. Stjärnan står för verkstadskillen som gjorde om reparationen på duschdörr och vattenpump.
Väldigt lite husbilar inne. Men trevlig och vänlig personal.
Vi är precis hemma med vår husbil Laika efter byte, är mycket nöjda med hur affären sköttes.Om det blir någon mera affär i framtiden kan vi mycket väl tänka oss att komma tillbaka!
Comment on this business

to add Ivarssons Husbilscenter map to your website;