facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Izoli's Kolgrill & Bar

Izoli's Kolgrill & Bar

About

Orientalisk restaurang med inspiration från grekland och Mellanöstern och där maten tillagas på kolgrill

Address: Gamla Järnvägsgatan 8, 82143 Bollnäs
Phone: 027812714
City: Bollnäs
Zip Code: 82143


Reviews
Trevlig service, tråkig lokal med strålkastare i taket, god mat, utsökt scampi. Men 8 kr för ett glas kranvatten? Skärpning!
Stog att det var öppet till 22, vi kom dit ca 17;30. Då stog entrédörren öppen. När vi klivit ur bilen och kommer till dörren är den STÄNGD OCH LÅST!!!! Vi mfl fick vända om. Där sprack middagen på IZOLIS. Blev tack och lov middag på en annan Restaurang.
Ett populärt ställe i Bollnäs som är värt ett besök. Vi fick en Izoli's special och den grillade laxen och grillad scampin var något utöver. Verkligen värt ett besök
Riktigt god mat, inte värst dyrt heller. Lite halv-lummig personal emellanåt, men tror det var för nyöppningen. Trevlig uteservering.
Så fint matställe, mysigt och så trevligt! Supergod mat och väldigt trevlig och gästvänlig personal kommer absolut att komma tillbaka dit igen
Otrevlig personal. Gammal meny,finns ej många rätter i meny. Trasig toa dörren går ej låsa och mer...
När man måste hämta personalen för att beställa en köttbit som när man får den absolut inte är som man velat ha den. Lite skillnad på blodig och genomstekt, förtar det upplevelsen en hel del.när sen personalen Är ung orutinerad och ointresserad blir det ingen stjärna alls. Dröjer nog ett tag innan jag kommer tillbaka. Kan ju faktiskt steka bättre kött själv hemma
Första intrycket ger en bra vibb. Men sedan sjönk det drastiskt. Först vart vi anvisade till ett bord på uteservering där det var bastu mer eller mindre. Vi var 4st vuxna och en 2.5åring och den senare personen gillar inte sås eller klägg så när vi ställde frågan om bara en skål med pasta vart tvärt nej. En i sällskapet fråga då om dom inte kunde i vilket fall fråga köket vilket servitrisen kunde göra men vart inte road av "uppgiften". I vilket fall fanns ingen dryck till den lille heller men som tur är så ordna vi det själv. När drycken kom in var ölen som var på flaska VARM inte ljummen utan varm. När maten kom in så hade dom fixat en liten skål med enbart pasta till 2.5 åringen. Maten var helt okej,köttet dock inte medium som efterfrågades hafsigt upplagt och klyftpotatisen var hårt friterad. Överlag god mat men inte mer än bukfylla. Ägare/bartender trevlig och tillmötesgående som fixade med "doggybag". Men troligen första och sista gången.
Mindre God mat, en servitris som skällde ut gäster som ifrågasatte varför de inte fått maten, när alla andra i sällskapet/bordet fått mat. Mkt otrevlig personal. Kommer ej att besöka denna restaurang fler gånger.
Konkurs. Stängd.
Comment on this business

to add Izoli's Kolgrill & Bar map to your website;