facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jägarexamen på RHS - Royalhuntingsweden.com / Webbshop / Kurser

Jägarexamen på RHS - Royalhuntingsweden.com / Webbshop / Kurser

About

En av de främsta jägarskolorna i Sverige - Kvalitet före Kvantitet, Gedigen utbildning & komplett jägarbevis.Bli en säker skytt, Lär dig de primära inom jakt & skytte och viltvård.

Story

Vad är RHS?
Royal Hunting Sweden grundades 1998 bland nära vänner när vi var ute och fiskade, Drömmen var att börja jaga när vi blev äldre och lära sig mer utav naturen. Vilket blev verklighet och nu lever vi vidare den drömmen tillsammans med mycket fler vänner.
RHS är inte bara en kurs utan en unik utbildning som visar dig korrekt väg in till jakt och natur livet som får dig att förstå innebörden utav att bli en jägare, som betyder mer än bara jakten.

Kursen ger dig möjligheten att skapa en kunglig vänskap mellan dina kamrater och andra likasinnade RHS-medlemmar. För även efter lyckad examinerad kurs så är man inte färdig utbildad, Här du chans att utveckla och bredda på dina kunskaper vidare. RHS-hunters gemenskapen är som en ända stor familj där vi delar på erfarenheter och stöd till de som behöver det. Vi har årliga väldigt uppskattande sammankomster där det bjuds på jakt och andra spännande aktiviteter.

Vad är viktigt under Jägarexamen-utbildningen?
Att gå igenom RHS kurslitteraturen för den är ovärderlig under din utbildning. Se till att följa instruktörernas råd och tips för de är där för att serva dig och se till att du lyckas med dina uppgifter.

Har du några tips för att lyckas både med utbildningen och uppskjutningen??
Ställ frågor som ni vill vi ska förtydliga. Ha en så god dialog med instruktörerna som möjlighet för kommunikationen är otrolig viktig pågrund vi formar utbildningen efter era kriterier. Var lyhörd och fullfölj de önskemål vi har för att bättra på dina färdigheter.
Vi stöttar och är med dig hela vägen från början till slut om ni ger oss 100% så får du tillbaks 150% och tillsammans ska vi nå våra mål.

Vad är viktigt när man väljer en jägarexam kurs?
Välj utbildning med omsorg. Det finns inga snabba lösningar! 2-3 kurs tillfällen för att ta in all information och känna dig säker med ett vapen och examinera med självförtroende eller klara alla uppgifter på första försöket. Så ställ höga krav på jägarskola och instruktörer få det klart vad som ingår i kursen för annars kan det bli dyrt i längden.

Vi driver en komplett Jägarskola i Skåne.
RHS-intruktörerna är aktiva medlemmar i ett flertal skytteklubbar och är hängivna jägare och profisionella instruktörer.

Detta är vår heltids sysselsättning där vi specialiserar oss på att behärska alla områden kring detta.
Det finns många jägarskolor i Sverige men ytterst få med vår kombinerade kännedom inom jakt och vapen. Med den kvalité på utbildningen vi håller för våra kursdeltagare kan vi lätt påstå att vi är ensamma om.

RHS har en stor sammanhållning bland många, vilket leder till att fler o fler ansluter sig till oss för vår jaktetik, den goda kamratskapen samt vår passion för natur & vilt.

95% AV VÅRA KURSDELTAGARE TOG JÄGAREXAMEN PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET.

Kursen är uppbyggd på säkra metoder där vi kör all genomgång av teoretisk och praktiskt lära.
Med vår egna sammansätta RHS-kursmatrial illustrerar vi säkervapenhantering och skjutteknik steg för steg och så mycket mer som i sin tur är en ovärderlig lärdom under resans gång.
Vår kurslitteratur är även anpassad för dyslektiker vilket gör våran utbildning lättförståelig men framförallt verkningsfull.

Vi sätter väldigt stor fokus på säker vapenhantering och de praktiska övningarna, därav
sker interna del-prov vilket är mer omfattande än själva slutproven på examinering.

Utbildningen är individuell för varje deltagare, för att genomgå undervisningen så smidigt som möjligt utan några förhinder.
Det tummas aldrig på reglerna och vi ser till att du lär dig från grunden och bär vidare på kunskapen långt efter kursavslut.

Välj utbildning efter omsorg!

Address: Ingelstadsvägen 155-5, 23393 Svedala
Phone: 0760001141
City: Svedala
Zip Code: 23393


Similar places near
Helena Omfors & YourVision Coach Academy AB Helena Omfors & YourVision Coach Academy AB 4 km Helena Omfors & YourVision Coach Academy erbjuder professionell coaching och utbildni...
Lightworker Academy Lightworker Academy 4 km Vid Lightworker Academy kan du utbilda dig i Reiki Usui & Holy Fire II, Life Coaching...
Glaskul på Kallerholm Glaskul på Kallerholm 5 km Superkul med glasfusing, jag är kanske inte bäst men hade kul och ledaren var motiver...
Roslättsskolans Idrottsförening Roslättsskolans Idrottsförening 5 km Vi är en mycket aktiv och trevlig Skolidrottsförening!
Svedala Trafikskola Svedala Trafikskola 5 km Väldigt trevlig personal. Mycket omtänksam mot elever
Klarhet - Healing Meditation Kurser Klarhet - Healing Meditation Kurser 5 km Lyssna inåt på din egen sanning. Sätt värde på dig själv. Lita på livet. Klarhet erb...
Comment on this business

to add Jägarexamen på RHS - Royalhuntingsweden.com / Webbshop / Kurser map to your website;