facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jägerslunds Camping/vandrarhem

Address: Kristianstad
City: Kristianstad



related searches: Jägerslunds camping vandrarhem reviews
Similar places near
Stift Trädgårdsodlingens Elitplants... Stift Trädgårdsodlingens Elitplants... 2 km Mycket trevligt ställe!
Absolut Elyx Hunting Lodge Absolut Elyx Hunting Lodge 4 km Strax utanför Åhus stad belägna S:t Jörgens hospital omnämns första gången i ett kun...
Torsängs bär Torsängs bär 5 km En av traktens bäst skötta självplock av jordgubbar. Och nära till stan. Rekommendera...
Lerjevallen Lerjevallen 5 km Mycket vackert naturområde för både vandring och grillning vid något av de fina vinds...
Niki Candy Cake Niki Candy Cake 5 km Godistårta Kalas Hemleverans
Värmebaronen AB Värmebaronen AB 6 km Fantastisk personal! Bra produkter har dom också!
Karstadsalen - för fest och möten Karstadsalen - för fest och möten 6 km Trevlig lokal för bröllop, fest, konferens, kurs m.m. för max 150 personer. Lokalen h...
Näsby-Österslövs Scoutkår Näsby-Österslövs Scoutkår 7 km Fin lokal med stora utrymmen för umgänge. Stort kök med diskmaskin och två spisar. Tv...
Baniyas Restaurang Baniyas Restaurang 8 km Ett tips till er som driver Baniyas. Snälla lägg ner det. För några år sedan var dett...
TRASTMI TRASTMI 9 km Trastmi Arrangerar och Marknadsför olika arrangemang. Även alternativa behandlingsme...
Olofsson Olofsson 9 km
Araslövs Kro Araslövs Kro 9 km Mycket gott, prisvärt och en fantastisk miljö. Kan stark rekommendera
Reviews
Lite slitet, och en del buller från vägarna utanför området. Kan man stå ut med det så är det ett bra alternativ till några övernattningar. Beläget ett par kilometer från centrala Kristianstad. Då det är lågt dygnspris får det väl anses som prisvärt.
Man får det man betalar för 180kr/natt för tältning, men det var ingen bra standard på campingen som kvartetten gubbar höll ordning på. Ligger också rätt mycket i centrum, så utan öronproppar hade det inte gått att somna misstänker jag.
Standarden är väldigt lågt, utrustningen är gammalt och lokalerna är smutsiga. Känns mer som ett socialt boende än ett vandrarhem. För det som man får för pengarna är det dyrt.
Vi hittade denna mysiga camping och blev glatt överraskade. Priset helt ok och det fanns allt man behövde. Rent och fräscht! Trevligt bemötande och bra för hunden. Nära till allt. Hit kommer vi gärna igen! Husbilsåkarna// Ingela och Janne
Här behöver du inte poletter, armband, kort eller liknande för att nyttja toa, dusch och kök mm. Uppskattar detta mycket samt närheten till city.
Bra kompromiss mellan lugn och nära till stan, komfort och pris. Vissa delar behöver lite uppfräschning. Men allt är rent och snyggt. Highlight: Dem höga träden i det parklika området. Lowlight: uteköket.
Absolut den otrevligaste personalen jag stött på. En äldre man med riktigt otrevligt bemötande. bodde i stuga som var ostädad och servicehuset var inte städat sen istiden. Sätter inte min fot där igen! Usch!
Bra och billigt ställe för både vandrarhem & husvagnsresare. Wifi, glass, korv, läsk, kaffe, toa & dusch, godisautomater, stugor & rum.
Helt ok för priset men absolut inte en av de bättre vandrarhemen. Fattades mycket köksredskap och var allmänt ofräscht.
Ett trevligt vandrarhem/ campingplats. Lite slitet men rent och snyggt hållet. Rekommenderas har allt man kan behövs. Gångavstånd till det mesta.
Comment on this business

to add Jägerslunds Camping/vandrarhem map to your website;