facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jälluntofta Camping

Address: 310 83 Unnaryd
Phone: +46 371-72010
City: Unnaryd
Zip Code: 310 83



related searches: Skrea Camping
Similar places near
Swedoo.de Swedoo.de 19 km Wir vermieten dieses schöne Ferienhaus in Schweden. Bitte einfach die Buchungsanfrage...
Reviews
Underbart läge på campingen, fräscha servicehus och en helt fantastiskt bemötande i receptionen.Plats: 5/5
Magiskt ställe! Mysiga stugor och perfekt för barn att springa omkring i skogen och leka. Mycket bra badstrand. Enda minuset är skickat på minigolfbanan, men å andra sidan kostade det bara 20:- att spela.
Jättemysig camping med supertrevlig personal. Välutrustade servicerum som gjorde övernattningen smidig o lätt. Rekommenderas varmt
En liten camping med fin natur och omgivning med stor sjö. Servicestugorna och receptionen ligger nära "stora" vägen så det gäller att hålla koll på barn. Badplatsen behöver en rejäl uppfräschning då botten ej är rengjord och full av pinnar och sådant, borde vara lättfixat innanför bryggorna. Bra med kiosk som säljer glass m.m. Värt en stjärna till om badplatsen hade varit bättre. Fint läge!
En härlig badplats för stora och små. Det finns en kiosk som du kan köpa glass, kaffe , dricka mm med en trevlig personal bemötande. Jag och familjen åker aldrig annanstans. För oss är det bara Jälluntofta Camping dom gäller
Enda jag saknade var ett ställe att köpa mat om man hade velat det, annars otroligt trevlig personal och trevlig camping.
Mysig liten camping intill en stor sjö. Tyvärr hittade vi bara en kort slinga att gå runt i naturen, men man kan även bada i vedeldad bastunna, spela minigolf, leka på lekplats, fiska och hyra kanot/båt. Campingen är uppdelad i tre delar varav D-delen främst verkade vara helårssäsongare. Jag rekommenderar A-delen som var mer en blandning av tillfälliga övernattare och säsongare. Fräscha servicehus dusch kostar extra, ca 6kr/dusch, kök, samlingsrum och latrintömning. Det finns möjlighet att tömma gråvattnet, men svårt att komma till.
Väldigt trevlig camping mitt ute i skogen på gränsen mellan Halland och Småland. Kiosk finns, fräscha serviceutrymmen, bastu och möjlighet att boka badtunna vid strandkanten. Fantastiskt fin utsikt över sjön! Ganska slingrig och smal väg hit, vilket man bör känna till om man har ett stort fordon eller ekipage.
Trevlig camping! Natur att vandra i fiskevatten med mera.
Liten mysig camping. Många långliggare. Fin sjö med möjlighet till hyra båt o kanot. Stugorna ligger fint med gott avstånd. Bra camping med bra liten kiosk. Något äldre saniteter men verkar försöka hålla dom i vettigt skick. Blir klart fler besök.
Comment on this business

to add Jälluntofta Camping map to your website;