facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järfällahus officiella sida

Järfällahus officiella sida

About

Järfällahus är Järfällas kommunägda bostadsföretag. Vi har cirka 5600 lägenheter, över 4000 fordonsplatser och ungefär 400 lokaler i hela Järfälla.

Story

Välkommen till Järfällahus facebooksida. Här kan du se nyheter, ställa frågor och föra en dialog med oss på Järfällahus.
Vi som finns här på Facebook är medarbetare på vår marknads- och informationsavdelning. Vi svarar på inlägg och kommentarer under våra öppettider: måndagar-torsdagar 08.00-17.00 samt fredagar 08.00-13.00.
När det gäller specifika frågor som gäller din bostad, kontakta din förvaltare via vår växel, tel 08-580 836 00.
För felanmälan, kontakta Boservice på tel 08-580 836 00 eller via personligt besök på Drabantvägen 2 under våra öppettider. Du kan också med fördel göra felanmälan som inloggad på Mina sidor på www.jarfallahus.se.
Fullständiga kontaktuppgifter finns på www.jarfallahus.se.

Regler för facebooksidan:
Felanmälan tas inte emot här på facebooksidan. Om något inte fungerar i din lägenhet, ring 08-580 836 00.
Vår facebooksida ska vara en trevlig mötesplats för hyresgäster och andra intresserade. Du är hjärtligt välkommen att kommentera våra inlägg och att göra egna inlägg! Vi ber dig som besökare att också respektera andras inlägg och kommentarer. Vår ambition är att svara på dina inlägg så snart vi kan. Detta sker framför allt vardagar under kontorstider.
För din egen skull rekommenderar vi att du inte lämnar ur känslig information (t ex personnummer eller telefonnummer) här på sidan.
Vi strävar efter ett gott samtalsklimat på sidan. Vi förbehåller oss därför rätten att radera innehåll vi bedömer som kränkande eller stötande, brottsligt, som inte håller sig till ämnet, som bryter mot personuppgiftslagen eller som marknadsför andras verksamheter. Vi accepterar inte svordomar och könsord, angrepp på enskilda individer eller liknande. Vi vill ha möjligheten att svara på alla inlägg. Därför förbehåller vi oss rätten att ta bort inlägg som gjorts på ett sådant sätt att de inte går att kommentera.
Den som bryter mot reglerna kan blockeras från sidan och rapporteras till Facebook. Om man gör inlägg som bryter mot lagen kan detta även rapporteras till Polisen.
Tack för att du väljer att följa oss här på Facebook!
Vänliga hälsningar
Redaktionen för Facebook på Järfällahus

Address: Drabantvägen 2, 17750 Järfälla
Phone: 0858083600
City: Järfälla
Zip Code: 17750


Opening Hours

Monday: 08:00 - 11:30


related searches: Bostad st, Väsbyhem, Hörnstenen lund, ByggVesta logga in
Similar places near
Brf Kvarnen i Järfälla Brf Kvarnen i Järfälla 577 meter Bostadsområdet är lummigt, grönskande och populärt, beroende på dess centrala läge i ...
Bolinder Strand Järfälla Bolinder Strand Järfälla 4 km Bolinder Strand är en vacker plats vid Mälaren mellan Stäket och Görvälns Naturreserv...
Reviews
trevlig personal på speciellt felanmälan,samt huvudkontoret.
Värdelösa på återkoppling och service. Sämsta jag varit med om.
Trevligt bemötande. Nu under Cov-19 måste man boka tid.
Ringde växel om en felanmälan, stod i kö i 30 min utan att komma fram..Detta är ganska vanlig för Järfällahus..Allmän dålig service..
Sämsta kundtjänsten. Super dryga och hjälper inte med nånting. Haft en stor mögel fläck i vardagsrummet i ungefär 4 månader och massa andra fel o har inte fått hjälp. Idioter bytt kundtjänst personal
Comment on this business

to add Järfällahus officiella sida map to your website;