facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järna bageri

Järna bageri

About

Ett lokalt bageri i centrala Järna. Ekologiskt bröd, svenska kulturspannmål.

Story

Ekologiskt bröd på svenska kulturspannmål
Bullar och kakor



"Här på Järna Bageri strävar vi varje dag efter att erbjuda riktigt goda bröd, bullar och kakor. För att lyckas använder vi alltid ekologiska råvaror och svenska kulturspannmål.Varmt välkomnaTina och Marqus"
Address: Åsgatan 2, 153 30 Södertälje
Phone: 08-54611333
City: Södertälje
Zip Code: 153 30


Similar places near
Roffes Konditori Roffes Konditori 11 km Mysig gammaldags miljö med en känsla av 50-tal i inredningen och känslan av ett ”stam...
Tidermans Konditori Tidermans Konditori 12 km Behövde lite bra käk till lunch. Så Tidermans ligger bra till I centrum. Personalen v...
SweetKing SweetKing 12 km En lyckad kombination av delikatesser från mellanöstern och mer klassiska bakverk. Dä...
Printz Bageri Södertälje Printz Bageri Södertälje 12 km Genuin kafémiljö med ekologiskt, egetbakat bröd och fika. Lite trångt.
Sherie cake land Sherie cake land 12 km • Special designade tårtor & bakelser med speciella fyllningar • Skriv till oss på I...
Miras Magiska Tårtor Miras Magiska Tårtor 12 km Nyttiga tårtor och kakor med ekologiska ingredienser
Weda Konditori Weda Konditori 13 km Mycket nöjd med smörgåstårtorna. Tack snälla.
Reviews
Oao bästa brödet! Supertrevlig personal och ett brett utbud. ” klippkort 10e utan kostnad! Hit kommer jag gå ofta.
Trevligt cafe inte långt från Järna station. Glad och tillmötesgående personal. Rent o snyggt. Jättegoda smörgåsar. Stort utbud på olika kaffe. Perfekt ställe att gå till när man lämnar in bilen på service på Swärds. Ca 2 km att gå. Rekomenderas varmt.
En underbar plats att besöka när du vill ha en helgutflykt. Förslagsvis pendeln till Södertälje och 45-60 sköna minuter genom lummiga kullar. Brödet är att dö för. Ryktet säger att de som driver bageriet är Sveriges bästa bagare och det märks. Utan av vara en brödconnoisser ger jag samtliga bröd och bakelser jag testade 6 av 5 möjliga stjärnor. ÅK hit! Du kommer inte att ångra dig. Ytterligare en grej som är lätt att glömma - inga jobbiga up tight-människor hänger här vad jag kunde se iallafall så du kan njuta av ditt besök utan att vara omgiven av Södermalmshipsters.
Mycket trevligt ställe. Fika på plats eller köpa med sig hem direkt från bageriet. Kan starkt rekommendera. Bra kvalite.
Kan varmt rekommendera detta ställe, enormt gott bröd av många olika sorter.
Doftar, smakar alltid gott. Bakat med kärlek. #spannmålgåraldrigurtiden
#Mysigt@trevligt kaffe. En av de godaste mackor jag ätit på en kaffe. Trevligt kvinna vid bryggaren och underbart musik i bakgrunden ‍. Baggariet med enorma variationer och prisvärt.
Ett av mina absoluta favoritställen! Kombinationen av möjligheten till en fika eller lunch och ett besök i bageriet är så fin.
Bästa bageriet, och trevlig personal. Vi äter ju inte vete och här finns biodynamiskt rågbröd och kaker utan vete. Det finns både vete o dinkel kaker, bullar o bröd för er som äter det. Tydligen var deras vörtbröd fenomenalt enligt en familjemedlem. Gott, vackert och fina grönsaker till försäljning dessutom. Tack!
Utmärkt som vanligt!
Comment on this business

to add Järna bageri map to your website;