facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järva Förvaltning AB

Järva Förvaltning AB

About

Fastighetsförvaltning

Story

Järva Förvaltning hjälper både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare att på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt förvalta fastigheter. Vi jobbar efter ett koncept, och det konceptet är i teorin mycket enkelt – vi ser bostadsrättshavarna som kunder och kunder ska som bekant vara nöjda.
Vi är ett relativt nytt företag men där våra medarbetare har 10-15 års gedigen och bred kunskap i branschen. Vi vill skapa en trygg och hållbar boendemiljö och ett nära samarbete med kunden för att uppnå ett ömsesidigt förtroende.
Våra fastighetssötare har hög kompetens. Förutom det mer traditionella fastighetskötaruppgifter så ser de till att underhålla och laga tvättmaskiner och övrig utrustning i tvättstugor, laga och byta kranar, laga och byta belysningsarmaturer inne och ute, okulärbesiktningar i fastigheten och lägenheter, underhåll av undercentraler m.m. I fastighetsskötarens uppgifter ingår det också att komma med förslag på kostnadseffektiva underhållsåtgärder.
Våra samarbetspartners utför fastighetsbesiktningar, fuktkontroller, radonmätningar och PCB utredningar med åtgärdsplan. Järva Förvaltning har också ett nära samarbete med en rad olika hantverksyrken. Vi hjälper till med målning, snickeriarbeten, el-arbeten, golvläggning, rörarbeten och takarbeten. För oss är det viktigt att alla våra hantverkare jobbar på ett miljövänligt sätt och att alla har mångåriga dokumenterade yrkeskunskaper inom sitt område. Vi har även ett bra samarbete med, vad vi tycker, några av landets bästa tekniker när det kommer till värme och kylanläggningar.
När vi rekommenderar en hantverkare är naturligtvis priset på utfört arbete viktigt, men inte alltid. För oss är kvalitet i utförandet det viktigaste.

Address: Box 3113, 169 03 Stockholm, Suède
Phone: 08-517 844 31
City: Stockholm
Zip Code: 169 03



related searches: Järva förvaltning ab age
Similar places near
La Takvård Stockholm Norra La Takvård Stockholm Norra 23 km Dyra och dålig städning
Blansat Stockholm Blansat Stockholm 139 km Vill du köpa hus i Alicante, Spanien? Vi kan ha det du söker!! http://sv.blansat.org/...
Comment on this business

to add Järva Förvaltning AB map to your website;