facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järvsö Bergscykel Park

"Här är Sveriges roligaste cykelpark – med downhilleder i alla nivåer – cykla från enklaste gröna till avancerad svart i Järvsö!Här åker vi lift upp på berget – och cyklar ner i leder byggda för hand och med grävmaskiner. Det här är en unik cykelupplevelse. Hos oss kan du kan antingen cykla med din egen downhillutrustning eller hyra ett komplett paket.Kompisgänget, familjen, äkta paret, gruppen, föreningen eller företaget – alla kan ha roligt när man cyklar downhill i Järvsö.Vill du bo riktigt nära liftarna ska du boka vårt JBP Hotell – mycket närmare än så här kommer man inte!Järvsö är ett paradis för cyklister på sommaren – lätta backar och svårare backar, vårt motto är cykling för alla!"
Address: Anders-Persvägen 29 , Ljusdal V 820 40, X, SE
Phone: +46 651 76 91 92
City: Ljusdal V
Zip Code: 820 40



related searches: Järvsö bergscykel park ljusdal v map, Järvsö ski resort, Bergshotell Järvsö, Järvsö webbkamera, Idre Fjäll
Similar places near
Reviews
Mycket trevligt Järvsö Bergscykel park med bra utbud på olika svårighetsgrader på utförs banorna med bra personal å ett trevlig bemötande
Fantastiskt bra ställe om man gillar DH. Bra leder, bra liftar och kunnig personal.
En fantastisk upplevelse. Otroligt välgjorda banor med bland annat hoppleder och tech. Smidigt liftsystem. Kundservice med toppbetyg. Går hyrcykeln sönder lagar de den eller ger en ny. Alla besök hittills i världsklass. 6/5 Alldeles utmärkt
Andra gången i Järvsö för downhill. Fina backar att åka i. Restaurang med väldigt trevlig atmosfär, god mat och välkomnande personal. Vi tog även en introduktionskurs som var lärorik och pedagogisk av Better MTB. Bra coachning i nedfarten. Toppen helg!
Perfekt läge, mycket trevlig personal Bra frukost ännu bättre middag. Speciellt ryggbiff den är GRYM. varmt rekommenderas.
Hade en toppendag här i strålande sol med torra och välpreppade leder. Saknar dock lite mer leder för barnen och en bättre pumptrack. Sydliften är extremt långsam men det blir säkert bättre när den nya 6-stolen är klar. Perfekt att kunna ta en öl på restaurangen efter cyklingen och sedan ta ett dopp på Kyrkbybadet i Ljusnan. Det bästa med JBP är att Järvzoo ligger bredvid så man kan skicka familjen dit och hoja i lugn o ro.
Hyrde cyklar och utrustning för 8 personer, när vi väl kommer fram till järvsö och ska hämta ut utrustningen så visade det sig att dom slut på hjälmar i lager så 2 av personerna fick ha XXL storlek på hjälmarna. Inga glasögon för alla var utlämnade. Hade även bokat 2 st cyklar av storleken large men visade sig att de hade bara en sån cykel kvar. När det var dags för lunch så beställer alla varsin hamburgartallrik och betalar nästan 1800:- för det. När de väl kommer och serverar så säger dom att brödet tyvärr tog slut så vi serveras utan bröd. Klagade och sa att antingen får dom kompensera med pengar tillbaka eller t.ex dessert men det ville de absolut inte utan endast kaffe kunde de MAX bjuda på... Väldigt otrevlig och dålig service på personal, annars trevlig anläggning och bra backar.
Hade aldrig provat downhill men fick absolut mersmak efter besöket! Bra leder, trevlig personal, bra utrustning och allmänt bra stämning! Hade önskat några fler enklare banor då redan blåa vart liiiite för läskigt ganska snabbt.
Ett av Sveriges bästa ställen för liftburen utförscykling! Sett till storleken på berget erbjuds bra, välbyggda, och varierande leder. Finns även snälla leder som passar förstagångscyklisten bra.
Bra och välbyggda leder. Finns något för nybörjare som den erfarne åkaren. Närhet till boende stugor, hotell och camping
Comment on this business

to add Järvsö Bergscykel Park map to your website;