facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jaco Maskinservice AB Säffle & Ekshärad

Jaco Maskinservice AB Säffle & Ekshärad

Story

Jaco maskinservice utför service och reparationer på skogsmaskiner och lantbruksmaskiner.Vi är även DAFO godkända för brandbesiktning.
I butiken har vi försäljning av småmaskiner såsom gräsklippare, snöslungor, röjsågar och motorsågar samt service på dessa. Vi har ett brett sortiment på gräsklippare från Stiga, Husqvarna, Klippo och Jonsered. I Butiken har vi också försäljning av såg- och trädgårdsprodukter, oljor, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydralik.



"QC står för Quality Center och har blivit vårt signum för allt vi gör. Vi sätter kunden i centrum erbjuder toppkvalitet på utrustning, service och rådgivning.Idag handlar många på stormarknader och nätet, men var lämnar det dig som konsument när du har frågor eller behöver hjälp? Nu kan vi ge dig en kedjas stordriftsfördelar men har kvar den lilla butikens personliga kompetens och omsorg. Tillsammans har vi flera hundra års erfarenhet av att leverera redskap och råd till både proffs och entusiaster.Tillsammans tar vi fram rätt förutsättningar för just ditt trädgårdsarbete.Det är därför vi finns."
Address: Norrlandsvägen 37, 661 40 Säffle
Phone: 0533-12385
City: Säffle
Zip Code: 661 40



related searches:
Reviews
Gå inte in här om du har bråttom och behöver rätt grejor på kort tid... Säger att dom åtgärdat saker vid service fast dom inte gjort det. Dom fixade till det efter att jag påpekat felet så det var bra. Trevlig och tillmötesgående personal!
De ordnar fram, det man behöver! allt igenom sjyssta prylar! Bra service ,bara ringa så kommer dom & servar dina maskiner eller robot klipparn!Hade gärna velat ge 5 ...men de har ju "vett" & ta betalt rejält..så tyvärr får nöja sej med 4
Lämna in något på garantireparationer tar väldigt lång tid tyvärr. Personalen är vänlig o hjälpsam men dom måste göra något åt väntetider på reparationer. Jag är inte den enda som tycker så. För övrigt är det en fin butik med mycket produkter av olika slag. Lycka till med en förändring.
Helt klart en butik med mycket grejer, finns det inte så försöker dom fixa det. Tillmötes gående personal på alla avdelningar
Trevliga & tillmötesgående. Mycket bra information om man är intresserad av robotgräsklippare.
Jättebra service! Rekommenderas.
Det tog lite tid att få varan. Men annars var det utmärkt service som vanligt.
Brukar köpa diverse där och de har det mesta t ex batteri till moppen o en massa bra saker.
Bra ställe och personal är mycket trevliga och hjälper efter behov
Trevlig personal men lite dåligt ölutbud.
Comment on this business

to add Jaco Maskinservice AB Säffle & Ekshärad map to your website;