facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad

Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad

About

Kontakta oss om ni behöver hjälp med svetsning och reparationer inom entreprenad, lantbruk, skog, åkeri och industri.

Story

Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad utför bl a svetsarbeten, reparationer av olika konstruktioner, maskiner och anläggningar, lantbruksarbete, skogsarbete och har även maskinförare till förfogande.

Företaget är beläget i Norrköping och drivs av mig, Daniel Jacobsson. Geografiskt är jag inte begränsad till Norrköping utan arbetar efter kundens behov.

Jag är specialiserad på reparationer av hydraul-kolvar, men jag utför även bland annat reparationer av skrotkrossar, skopor, maskiner. Jag utför även lantbruksarbeten och skogsarbeten som manuell huggning och röjning samt arbeten som maskinförare av t.ex. grävmaskin eller hjullastare. Stenkrossning är inte heller något problem med min nya maskin Svedala Pendelkross 7055.

Jag har alltid haft intresse för maskiner och jag har i flera års tid jobbat som reparatör och maskinförare.

Kundkretsen består huvudsakligen av företag men jag utför även olika arbeten såsom
alusvetsning åt privatpersoner.

Kontakta mig gärna för mer information!



"Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad AB har service och maskinverkstad till förfogande samt erbjuder fältservice och reparationer av de flesta maskiner.Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad utför svetsarbeten, reparationer och service av entreprenadmaskiner, lastbilar, skogs och lantbruksmaskiner, kross och sorterverk. Intresse för maskiner är stort och vi har i flera års tid jobbat som reparatörer och maskinförare.Välkomna att höra av er vid förfrågningar."
Address: Melby Gård, 610 20 Kimstad
Phone: 0705446577
City: Kimstad
Zip Code: 610 20


Similar places near
Östgöta Grus & Berg AB Östgöta Grus & Berg AB 10 km 4 timmar från första mailet tills gruset låg på uppfarten. Fantastiskt snabb och smid...
Comment on this business

to add Jacobssons Svets & Maskin Entreprenad map to your website;