facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jag Hjärta Trosa

Jag Hjärta Trosa

About

Trosa, vår skärgårdsidyll, har inspirerat till Jag ❤ Trosa. Bakom idén står Anna Skoog & Helena Vazquez Sohlström.

Story

Trosa, vår skärgårdsidyll, har inspirerat till Jag ❤ Trosa. Ett koncept som utvecklat våra mönster med kvalitet och konstnärskap som ledord. Trosamotiven genomsyras av småstadens karaktär. Rådhuset tronar över torghandels som är i full gång. De små gränderna löper genom småstadsidyllen. Trosaån ringlar sig igenom stadskärnan till hamnpiren, gästhamnen och smörbyttan. Skärgården är ständigt närvarande. Lekfullt och kreativt speglar Jag ❤ Trosa kärleken till vår hemstad.

Bakom designen JAG ❤ TROSA står konstnären och grafikern Anna Skoog. Verksam i Frankrike sedan många år, återvänder hon alltjämt till sina rötter i Trosa för att söka inspiration till sina verk. Anna illustrerar för franska, svenska och amerikanska vecko- och månadsmagasin och erbjuder grafisk design till företag. Bland Annas uppdragsgivare finns: Elle, Madame Figaro, Expressen, Marie Claire (Frankrike och Ryssland), Äkta Mat, Damernas värld, Cosmopolitan, Les Etrangers, Muteen, Lolie, Solo, Bayard Presse, Language Connexion, Franska vinhus, Peak Wine Partners, Wine in Tube och olika reklambyråer.
Anna ställer även ut sina egna oljemålningar som hon beskriver som "ögonblicksbilder med fokus på vackra detaljer". Just nu kan ni se ett urval av dessa på Café Nära i Trosa.

Helena Vazquez är den andra hälften i JAG ❤ TROSA och har arbetat och bott utomlands under många år. Som FN-anställd har Helena medverkat i internationella fredsinsatser och haft världen som sitt arbetsfält – men alltid återvänt till Trosa.
Rötterna till Trosa samt önskan att skapa något som speglar 2000-talet i småstadsidyllen har förenat duon i en kreativ process. Tillsammans har barndomsvännerna, med deras olika perspektiv på Trosa och Annas konstnärlighet, fått JAG ❤ TROSA att växa fram. Lekfullt och kreativt, speglar Trosamotivet kärleken till vår hemstad.

"Strävan har varit att träffa rätt tonläge, fånga Trosa från ett nutida perspektiv, på ett trovärdigt sätt. Som talar såväl till Trosabor som till besökare till kommunen." menar Helena. "Med ledorden lekfullhet, kreativitet och kvalitet, har jag fått skärpa sinnena för att fånga det unika med Trosa. Få rätt stilgrepp, hitta det sammansatta och har tillslut landat i Trosamotivet." säger Anna.



"Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster. På Apotek Hjärtat kan du både hämta ut dina receptbelagda mediciner och handla receptfria läkemedel. Välj bland noga utvalda varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, kost och hälsa. Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen."
Address: Östra Långgatan 34, 61930 Trosa (commune)
Phone: 070 - 9609898
City: Trosa
Zip Code: 61930


Similar places near
Butik Bohem Butik Bohem 107 meter En inredningsbutik på torget i Trosa som även har webshop
Ateljé Lilla Paradiset Ateljé Lilla Paradiset 226 meter Unika produkter både souvenirer och fina presenter. Ägaren, Titti, är en duktig konst...
Comment on this business

to add Jag Hjärta Trosa map to your website;