facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jaktia Kosta

Jaktia Kosta
"Välkommen till en av Sveriges största Jakt och Fiskebutiker. Vi finns mitt mellan Växjö och Kalmar och har vår lokal inne i Kosta Outlet. Hos oss kan du handla allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan."
Address: Storavägen 77, 36543 Kosta, Sweden
Phone: +4647848620
City: Kosta
Zip Code: 36543


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Jaktia kosta outlet, Jaktia kosta online, Jaktia butiker, Kosta Outlet
Reviews
Fin butik med stort vareutvalg men höga priser
Finns mycket att titta på, mycket outlet saker som man kan fynda på. Kunnig personal inom jakt.
Har det man behöver för det mesta, denna gång ett par nya lurar, bra där när frugan köper tröjor!
Otroligt fint man blir aldrig besviken med deras produkter finns allt trevlig personal. Vill tackar så mycket Gabriel som hjälpte mig med hans tips för min utrustning tack
Stort utbud. Trevlig personal.
Bästa jaktaffären i sydöstra delen av landet, bra utbud och trevlig personal.
När jag och min fru besökte butiken var vi de enda kunderna där. Två personal stod bakom disken den yngre tittade upp från datorn hälsade på oss med ett leende. Jag letade upp ett par stövlar, jag hade kommit dit för att köpa stövlar eller kängor. Med tanke på vilka förutsättningar personalen hade för att ge oss en fantastisk shoppingupplevelse, är jag lite förvånad att personalen inte ens försökte. Jag har jobbat med försäljning och service i snart 20 år, och blir uppriktigt förvånad över att man missar ett sådant tillfälle att skapa en positiv kundupplevelse. Det hade kostat max 5 minuter av personalens tid, som i mina ögon inte användes till något viktigsre just då. Och hade kunnat generera en försäljning på 1500-3000 kronor istället för 599:- eftersom jag mycket väl skulle kunna ha köpt skalbyxor till sonen och några par sockar till mig, dessutom kanske jag hade valt dyrare kängor/stövlar om jag blivit tillfrågad om vad jag sökte och vad det skulle användas till. Samanfattningsvis: Absolut ingen negativ upplevelse, men med ett minimum av ansträngning hade den kunnat bli mycket bättre.
Bra service, sortiment, högre prisbild pga antagligen läge
Mkt trevlig personal i vapenrummet. Gav mkt bra råd vad jag skulle tänka på inför inköp av mitt första vapen. Trots att jag bara "fönstertittade" idag.
Fantastisk mycket att begrunda.
Comment on this business

to add Jaktia Kosta map to your website;